Μπρέντφορντ : Ο Τόουνι μίλησε για την τιμωρία του

Τιμωρημένος με οκτώ μήνες από όλες τις ποδοσφαιρικές δραστηριότητες. Θηρίο στο κλουβι ο πρώτος σκόρερ της Μπρέντφορντ Άιβαν Τόουνι ο οποίος μπορεί να μπει ξανά στα γήπεδα τον Ιανουάριο του 2024.

Ο παίκτης παραδέχτηκε την ενοχή του σε 232 παραβάσεις των κανόνων στοιχηματισμού της Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας. Έναν μήνα μετά την τιμωρία του μίλησε για αυτήν αλλά και για το μεγαλύτερο “κακό” που συνέβη στον ίδιο από αυτή την τιμωρία, το ότι δεν συμμετείχε στο Παγκόσμιο κύπελλο του Κατάρ.

«Κατά

κάποιον τρόπο, πιστεύω ότι ανακοινώθηκε η εμπλοκή μου στην υπόθεση την ιδανική στιγμή και ήταν σαν να μου λένε, δεν θα πας με την Αγγλία στο Παγκόσμιο κύπελλο. Μετά αποφάσισαν να περιμένουν μέχρι το τέλος της σεζόν για να πάρουν αποφάσεις. Το αποκαλώ λίγο μοχθηρό, αλλά έτσι συνέβη και απλά πρέπει να προχωρήσω. Η μεγαλύτερη τιμωρία, παρόλο που θα λείψω οκτώ μήνες , ήταν να χάσω ένα Παγκόσμιο Κύπελλο, το όνειρο όλων. Πιστεύω στον εαυτό μου και ελπίζω να είμαι εκεί στο επόμενο».

Ο Tόουνι δεν μπορεί να προπονηθεί με την Μπρέντφορντ μέχρι τον Σεπτέμβριο και δεν θα του επιτραπεί να παίξει ξανά μέχρι τις 17 Ιανουαρίου 2024. Δηλώνει ότι δεν θέλει την λύπη κανενός και ότι θα επιστρέψει στα γήπεδα… «διαφορετικό ζώο».

«Πρέπει να συγκεντρωθώ σε αυτό που μπορώ να κάνω, δηλαδή να βάζω γκολ και να πηγαίνω καλά όπως κάθε σεζόν και κάθε χρονιά που πέρασε. Πρέπει να αποδείξω ότι έκαναν λάθος που με απέκλεισαν από το Παγκόσμιο κύπελλο για ένα λάθος για το οποίο φυσικά ευθύνομαι. Είπαν ότι δεν θα μπορούσα να σκοράρω στην Πρέμιερ Λιγκ και πέτυχα είκοσι γκολ φέτος. Οπότε απλα θα συνεχίσω να γίνομαι καλύτερος. Η Μπρέντφορντ με στήριξε. Όλοι στην ομάδα. Πολλοί ποδοσφαιριστές μου έχουν στείλει επίσης μήνυμα. Τους ευχαριστώ αλλά δεν θέλω να με λυπάται κανείς. Η τιμωρία είναι τιμωρία και πρέπει να ζήσω με αυτό. Πρέπει να επικεντρωθώ στην προπόνηση. Θέλω να είμαι ένα διαφορετικό ζώο όταν επιστρέψω. Σας υπόσχομαι ότι θα είναι τρομακτικό».

Keywords
Τυχαία Θέματα