Μοναδικός στόχος το «διπλό» στο Περιστέρι

Ο Ολυμπιακός θέλει μόνο τη νίκη στην εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Ατρόμητο για την ενδέκατη αγωνιστική του πρωταθλήματος, προκειμένου να διατηρήσει «ζωντανές» τις ελπίδες που έχει για την κατάκτηση του εφετινού πρωταθλήματος (19:00). Οι Πειραιώτες δεν έχουν περιθώρια για νέες βαθμολογικές απώλειες, μετά την εντός έδρας ισοπαλία 1-1 με τον Παναθηναϊκό στο ντέρμπι των «αιωνίων» και ψάχνουν το «διπλό» στο συγκεκριμένο ματς,
προκειμένου να μην αυξηθεί περισσότερο η διαφορά, που τους χωρίζει από την κορυφή της βαθμολογίας.

Ο Πέδρο Μαρτίνς έριξε μεγάλο βάρος κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας των παικτών του για το συγκεκριμένο ματς, στα τελειώματα των φάσεων, καθώς θέλει από τους «ερυθρολεύκους» να εκμεταλλευτούν τις ευκαιρίες, που θα δημιουργήσουν στο συγκεκριμένο ματς. Όσον αφορά στα πλάνα του Πορτογάλου τεχνικού για την αναμέτρηση της ενδέκατης αγωνιστικής, το 4-2-3-1 αναμένεται να διατηρηθεί.

Ο Σα αναμένεται να καθίσει στην εστία των Πειραιωτών, με τους Σισέ και Βούκοβιτς στο κέντρο της άμυνας. Οι Κούτρης και Ελαμπντελαουί θα είναι οι δυο πλάγιοι μπακ, με τους Γκιλιέρμε και Μπουχαλάκη να αποτελούν το δίδυμο των κεντρικών μέσων. Οι Ναουέλ, Ποντένσε και Φορτούνης θα είναι οι τρεις μεσοεπιθετικοί, με τον Μάνο στην κορυφή της επίθεσης. Εκτός αποστολής για το συγκεκριμένο ματς έχει μείνει ο Γιάγια Τουρέ.
Keywords
Τυχαία Θέματα