Η βεβαιότητα του Μαρτίνς

Χωρίς καμία αμφιβολία, ο Ολυμπιακός επιστρέφει στη δράση για να δώσει έναν αγώνα όπου δεν υπάρχει άλλο αποτέλεσμα πέρα από τη νίκη. Από τη στιγμή κατά την οποία καλείται να αντιμετωπίσει έναν αντίπαλο που κυνηγάει στη βαθμολογία, οφείλει να βρει τον τρόπο να τον πλησιάσει. Άλλωστε, τέτοιες ευκαιρίες δε βρίσκονται συχνά στη σεζόν.

Ο εντυπωσιακός και φέτος Ατρόμητος βρίσκεται στη 2η θέση, απέχοντας τέσσερις βαθμούς από τους «ερυθρόλευκους».
Στην έδρα του στο Περιστέρι, ο πρωτοπόρος ΠΑΟΚ «σκόνταψε» και διεκόπη το νικηφόρο σερί του πριν από δύο αγωνιστικές.

Επομένως, στην οικονομία του πρωταθλήματος θα έχει διπλή όφελος ο Ολυμπιακός, σε περίπτωση κατά την οποία φύγει με το τρίποντο από την έδρα της ομάδας του Κάναντι. Αφενός, θα την πλησιάσει στον πόντο. Αφετέρου, στο γήπεδο όπου το σύνολο του Λουτσέσκου έφερε ισοπαλία, θα έχει +2 βαθμούς.

Το παρελθόν έχει δείξει πως οι «Πειραιώτες» συναντούν δυσκολίες, όποτε αγωνίζονται στο Περιστέρι. Στην τελευταία σεζόν ήρθαν ισόπαλοι με τον Ατρόμητο με σκορ 2-2, ενώ στις δύο προηγούμενες πήραν το τρίποντο με δύσκολες νίκες: 0-1 στις 29 Οκτωβρίου του 2016 και 1-2 στις 25 Οκτωβρίου του 2015. Στις 27 Σεπτεμβρίου του 2014, ο Ατρόμητος είχε επικρατήσει με 1-0 χάρη σε γκολ του Καραμάνου.

Ο Πέδρο Μαρτίνς έχει ζητήσει από του παίκτες του κάνουν παιχνίδι κατοχής. Να κρατήσουν τη μπάλα και να ψάξουν με καλή κυκλοφορία τα γκολ. Οι απουσίες των Χασάν και Χριστοδουλόπουλου σε συνδυασμό με το γεγονός πως δεν είναι υψηλός ο βαθμός ετοιμότητας του Γκερέρο, φαίνεται πως τον οδηγούν στην επιλογή του Μάνου για την κορυφή της επίθεσης.

Παράλληλα, χρειάζεται συγκέντρωση και γρήγορες επιστροφές από τους ποδοσφαιριστές του, διότι η ομάδα του Κάναντι είναι ιδιαιτέρως επικίνδυνη στις αντεπιθέσεις. Τα προηγούμενα 24ωρα, ο Πορτογάλος τεχνικός ανέλυσε στους παίκτες του όλα τα δεδομένα του παιχνιδιού του Ατρόμητου. Και είναι βέβαιος πως παρά τις απουσίες, εκείνοι θα ανταποκριθούν με επιτυχία στις ιδιαιτερότητες της αναμέτρησης, προκειμένου να πορευτούν στο μονόδρομο της νίκης.
Keywords
Τυχαία Θέματα