ΑΕΚ: Αρχικά την πληρώνουν οι παίκτες

Συνήθως, λένε δεν μετράει τόσο η ήττα, αλλά ο τρόπος με τον οποίο αυτή έρχεται. Πόσο μάλλον όταν η ομάδα που την υφίσταται είναι μια ομάδα συνυφασμένη με τον πρωταθλητισμό, όπως η ΑΕΚ.

Η απερίγραπτη από θέμα απόδοσης εικόνα που έβγαλαν οι ποδοσφαιριστές της Ένωσης στο ματς με τον Παναιτωλικό σήκωσε συζήτηση για την καταλληλότητα του Ουζουνίδη στον πάγκο, αλλά και για την προσφορά

του κάθε παίκτη ξεχωριστά.

Βλέπετε, η… συνηθισμένη λύση σε τέτοιες περιπτώσεις είναι η αποπομπή του προπονητή ως μέσο αντιμετώπισης της αγωνιστικής κρίσης. Ωστόσο, για τον 50χρονο κόουτς φαίνεται ότι προς το παρόν δεν υπάρχει κάποια κινητικότητα προς αυτή την κατεύθυνση.

Αντίθετα, εκείνοι που θα τη πληρώσουν (πρώτα) είναι οι ποδοσφαιριστές. Η διάθεση που επέδειξαν στο Αγρίνιο, αποτελεί κομμάτι που δεν θα περάσει στα… ψιλά. Ο Εβρίτης τεχνικός άλλωστε, το επισήμανε και στην Συνέντευξη Τύπου. Αν δεν αλλάξουν στάση οι παίκτες, τότε θα παρθούν αποφάσεις, ενώ δεν αποκλείεται να υπάρξουν εκκαθαρίσεις.

Αυτά φυσικά ως πρώτη λύση. Από εκεί και πέρα, με το ματς- ορόσημο της ευρωπαϊκής συνέχειας της Ένωσης κόντρα στον Άγιαξ να απέχει μόλις δύο μέρες, τίποτα δεν εγγυάται πως η μπάλα θα πάρει μόνο το ρόστερ σε περίπτωση αποτυχίας.

Οπαδοί ΑΕΚ σε παίκτες: «Γιατί τέτοια χάλια;»

The post ΑΕΚ: Αρχικά την πληρώνουν οι παίκτες appeared first on SportimeGreece.

Keywords
Τυχαία Θέματα