Μοιρασιά στη Νίκαια

Μπορεί οι φιλοξενούμενοι να απείλησαν πρώτοι με κεφαλιά του Μπέριτς, όμως η Νις κυριάρχησε σε όλη την υπόλοιπη διάρκεια του πρώτου μέρους. Στο 14΄ο Ρουφιέ κράτησε το μηδέν σε κεφαλιά του Ταμέζ ενώ ο ίδιος παίκτης αστόχησε από πλεονεκτική θέση στο 28ο λεπτό. Δύο ακόμη καλές στιγμές με τον Μαξιμέν στο πρώτο ημίχρονο και δοκάρι σε ατομική προσπάθεια του Ατάλ στ ο35'.

Η Σεντ Ετιέν ευτύχησε να προηγηθεί από στατική φάση στο 54, όταν αρχικά ο Σελνάες με σουτ έξω από την περιοχή σημάδεψε το δοκάρι, η μπάλα πήγε στα πόδια του Ντιονί και
οι φιλοξενούμενοι πήραν προβάδισμα.

Στο 58΄Ο Χέρελε αντίκρυσε την κόκκινη κάρτα του διαιτητή και η Νις έμεινε με παίκτη λιγότερο αλλά όχι για πολύ. Ο Σαλιμπούρ πήγε επίσης στα αποδυτήρια επίσης για μαρκάρισμα σε αντίπαλο στο 62ο λεπρό και αποκαταστάθηκαν οι ισορροπίες. Η Νις ξαναπήρε τα ηνία, δημιούργησε σημαντικές στιγμές με φάουλ του Σιπριέν στο 74' κεφαλιά του Ντάντε στο 76'. Στο 80 ο Σεν Μαξιμέν κέρδισε πέναλτι από τον Μονέ-Πακέ. Το εκτέλεση εύστοχα ο Σιπριέν ισοφαρίζοντας σε 1-1.

Οι γηπεδούχοι έχασαν μεγάλη ευκαιρία να πάρουν το τρίποντο στο 90ο λεπτό με τον Λεες Μαλού.

Νωρίτερα, η Λιλ πέρασε νικηφόρα (2-3) από την έδρα της Νιμ, παρότι από το 16’ έπαιζε με παίκτη λιγότερο λόγω αποβολής του Φόντε.
Keywords
Τυχαία Θέματα