Μπορεί και να δούμε No More Heroes 3

Αν το Travis Strikes Again: No More Heroes πάει καλά.

Το Travis Strikes Again: No More Heroes είναι λίγο περισσότερο από ένα μήνα μακριά από την κυκλοφορία του στο Nintendo Switch και φαίνεται να προσφέρει μια πολύ διαφορετική και μάλλον ενδιαφέρουσα περιπέτεια στο σύμπαν No More Heroes.

Φαίνεται

ότι το παιχνίδι είναι σημαντικό για το franchise για περισσότερους από έναν λόγους γιατί η απόδοσή του θα μπορούσε άμεσα να επηρεάσει κάθε πιθανότητα για ένα No More Heroes 3.

Σε μια πρόσφατη συνέντευξη με το Kotaku, ο Director της σειράς Suda51 σημείωσε ότι η επιτυχία του Travis Strikes Again θα μπορούσε να οδηγήσει σε ένα νέο mainline παιχνίδι, εξηγώντας ότι έχει ήδη ένα αρχικό πλάνο για ένα "επικό" No More Heroes 3 στο κεφάλι του.

"Εάν το Travis Strikes Again είναι επιτυχές, θα μπορούσε να οδηγήσει σε μια άλλη προσθήκη στη σειρά. Έτσι ελπίζω ότι όλοι θα υποστηρίξουν αυτό το spin off της σειράς. Έχω ήδη ένα σχέδιο για το πώς θα είναι το No More Heroes 3, στο μυαλό μου, και θέλω να είναι πιο επικό από τις προηγούμενες εμφανίσεις της σειράς, όσον αφορά τον Travis και τη μάχη του ενάντια στους νέους δολοφόνους. Λόγω αυτου, αισθάνθηκα οτι ο Travis χρειαζόταν ένα είδος παρεκτροπής, κάτι που πρόσθεσε στην ανάπτυξή του, δίνοντάς του την ευκαιρία να αναπτυχθεί λίγο πριν την επόμενη μεγάλη του μάχη. Νιώθω ότι το Travis Strikes Again είναι πραγματικά αναπόσπαστο μέρος της σειράς,.. οπότε ελπίζω ότι οι fans θα το υποστηρίξουν εξαιτίας αυτού.

Θα δούμε ένα καινούριο No More Heroes μετά από τόσα χρόνια; Όλα εξαρτώνται απο το Travis Strikes Again: No More Heroes.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το Travis Strikes Again: No More Heroes αλλά και την πιθανότητας ενός No More Heroes 3 μείνετε συντονισμένοι στο IGN Greece.

Αν ο Θοδωρής aka "Ankh" δεν γράφει ή δεν παίζει κάποιο MMO θα τον βρείτε στο Facebook αλλά και το YouTube.

IGN GreeceDissidia Final Fantasy NT - Final Battlefield Map TrailerNo More Heroes: Travis Strikes Again - Golden Dragon GP Drag Race GameplayConan Exiles - Seekers of the Dawn Trailer

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα