Ο Tetsuya Nomura του Kingdom Hearts 3 απαντά για τα πρόσφατα leaks

Έχει γίνει το κακό

Update:

Ο Tetsuya Nomura δημοσίευσε μια δήλωση, αναφορικά με τα φημολογούμενα leaks για το Kingdom Hearts 3, επιβεβαιώνοντας ότι αυτός και η ομάδα ανάπτυξης ερευνούν το ζήτημα.

Μάλιστα επισήμανε ότι γνωρίζει για αυτό και το πώς έγινε και ζητά συγγνώμη από τους fans για το μπέρδεμα.

Για όσους ανησυχούν πάντως, τα μεγαλύτερα spoilers, όπως το τέλος και η μυστική ταινία δεν φαίνεται να έχουν διαρρεύσει. Δείτε όλη τη δήλωσή του παρακάτω:

Via Kingdom Hearts - Twitter

Φυσικά, όλα αυτά μπορεί να ξαναγίνουν στο μέλλον, οπότε

ο Nomura ζητά την υποστήριξη όλων μας.

Ακολουθεί η αρχική ιστορία:

Το Kingdom Hearts 3 φαίνεται να διέρρευσε ένα μήνα μόλις πριν την επίσημη κυκλοφορία του. Όσοι μάλιστα έχουν το παιχνίδι στα χέρια τους φρόντισαν να ανεβάσουν μερικά τμήματα του online.

Αρκετά βίντεο και φωτογραφίες, σύμφωνα με το Eurogamer, βρήκαν το δρόμο τους προς το διαδίκτυο, με πολλά από αυτά να ρίχνουν λίγο φως στο gameplay του παιχνιδιού. Η κατάσταση φαίνεται να έχει ξεφύγει από τα χέρια της Square Enix. Ένας χρήστης του fb μάλιστα έφτασε σε σημείο να πουλάει παράνομα αντίγραφα του παιχνιδιού στο Facebook Marketplace ,ενώ spoilers βρίσκονται παντού διάσπαρτα στο ίντερνετ.

Για όσους θέλουν να τα αποφυγουν, πολλά sites συμπεριλαμβανομένου και Twitter, έχουν προχωρημένες muting ρυθμίσεις που σας επιτρέπουν να μην βλέπετε δημοσιεύσεις με συγκεκριμένες φράσεις κλειδιά. Τέτοιες ρυθμίσεις υπάρχουν βέβαια και σχεδόν σε κάθε browser ή search engine.

Αξίζει να τονίσουμε ότι το development του παιχνιδιού έχει ολοκληρωθεί ήδη από το Νοέμβριο, οπότε με τόσο μεγάλο κενό μέχρι την επίσημη κυκλοφορία είναι πιο εύκολο το παιχνίδι να διαρρεύσει.

To Kingdom Hearts 3 θα έρθει(επίσημα) σε PS4 και Xbox One στις 29 Ιανουαρίου.

IGN Greece Ανακοινώθηκε Limited PS4 Pro Kingdom Hearts 3 Edition Κάντε pre-order to Kingdom Hearts 3 και αποκτήστε ένα Keyblade H Square Enix ολοκλήρωσε την ανάπτυξη του Kingdom Hearts 3

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα