Μίτσιτς: «Θέλω να πάω στο NBA για να παίζω, αλλιώς δε με εμπνέει…»

Ο Βασίλιε Μίτσιτς μίλησε στο «Na Ivici Terena της Mozzart Sport» και ρωτήθηκε για το αν θα αποφασίσει να φύγει για το ΝΒΑ και απάντησε με αφοπλιστική ειλικρίνεια!

Συγκεκριμένα ο άσσος της Αναντολού Εφές έχει την επιλογή της μετακόμισης στους Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ, αλλά δε θα το κάνει αν δεν έχει πρωταγωνιστικό ρόλο σε αυτούς και όχι… κομπάρσου!

«Ειλικρινά, έχω την επιθυμία να πάω στο ΝΒΑ, αλλά με έναν συγκεκριμένο

τρόπο, όπως είπα στους ανθρώπους των Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ: να μπορώ να παίξω! Δεν βλέπω τον εαυτό μου να βρίσκεται στο ΝΒΑ για να λέω στους φίλους από τη γειτονιά μου πως ήμουν εκεί και να τους δώσω από μια φανέλα. Αυτό δεν με εμπνέει. Ήρθα στην Αναντολού Εφές όταν ήταν τελευταία στην κατάταξη, είχα κι άλλες προσφορές από -ίσως- πιο ηχηρά ονόματα. Αυτό που με εξιτάρει πάντα είναι να δίνω τον καλύτερο εαυτό μου, να δίνω ό,τι έχω.

Αυτό δεν σημαίνει πάντα πως πρέπει να είναι ο βασικός ρόλος σε μια ομάδα, αλλά πάντα θα παλεύω για ό,τι δίνεται σε μένα και θα προσφέρω ό,τι μπορώ. Τα υπόλοιπα δεν είναι στο χέρι μου. Με αυτό, εννοώ πώς δεν με βλέπω να πηγαίνω εκεί για να είμαι απλά ένα κομμάτι της ομάδας. Το ξέρουν, το μετέφερα με πάσα ειλικρίνεια. Μπορεί να ακούγεται αλαζονικό ή υπερφίαλο σε κάποιους, αλλά έτσι είναι», τόνισε χαρακτηριστικά ο Μίτσιτς.

Keywords
Τυχαία Θέματα