Κριστιάνο Ρονάλντο: Η κακή πορεία της Γιουνάιτεντ τον «πονά» στην τσέπη

Η απογοήτευση από την πορεία της Μάντσεστερ Γιουνάϊτεντ δεν έχει να κάνει μόνο με το αγωνιστικό, μιας και ο Πορτογάλος σταρ «πονά» και στην τσέπη του.
Οι «μπέμπηδες» όπως όλα δείχνουν αντιμετωπίζουν την 5η συνεχόμενη σεζόν τους χωρίς την κατάκτηση ενός τροπαίου.
Αυτή η κατάσταση αντανακλά και στα εισοδήματα του Κριστιάνο.
Ο διεθνής εξτρέμ χάνει τεράστια ποσά από τα μπόνους που προβλέπονταν στο συμβόλαιο του και τα οποία ήταν ουκ ολίγα. Πολλά μπόνους είχαν μπει στην συμφωνία ώστε να πέσει ο ετήσιος

μισθός του ώστε να μπορέσει να επιστρέψει στο Ολντ Τράφορντ.
Ούτε λίγο ούτε πολύ, αυτά υπολογίζονται σε περισσότερα από 6 εκατομμύρια ευρώ, ενώ η άσχημη πορεία της ομάδας επηρεάζει εμμέσως και τα συμβόλαια με διάφορες εταιρίες που εκπροσωπεί.
Λόγου χάρη όπως αναφέρει και η βρετανική εφημερίδα «The Sun», αν η ομάδα έφτανε στον τελικό του Champions League ανεξαρτήτως αποτελέσματος ο Ρονάλντο θα εισέπραττε 3 εκατομμύρια ευρώ επιπλέον. Ανάλογη αύξηση θα είχαν και τα μπόνους από τις διαφημίσεις προϊόντων.
Αν μάλιστα η Γιουνάϊτεντ κατακτούσε το βαρύτιμο ευρωπαϊκό τρόπαιο, τότε θα έβαζε στην τσέπη του άλλα 2 εκατομμύρια.
Οι «μπέμπηδες» για παίξουν στο Champions League, θα πρέπει να είναι μέσα στην πρώτη τετράδα της Premier League. Και γι’ αυτό υπάρχει μπόνους για τον 37χρονο σταρ.
Αυτή την στιγμή η Γιουνάϊτεντ είναι στην 6η θέση, με 4 βαθμούς λιγότερους κι ένα ματς περισσότερο από την Άρσεναλ που είναι 4η.
Ένα ακόμη μπόνους έχει να κάνει με το αν θα είναι πρώτος σκόρερ της ομάδας στο πρωτάθλημα. Τουλάχιστον αυτό μοιάζει να είναι κοντά στην είσπραξη, μιας και έχει 18 γκολ, 9 περισσότερα από τον συμπατριώτη του Μπρούνο Φερνάντες.
Σε κάθε περίπτωση όμως, οι απώλειες εσόδων είναι μεγάλες για τον Κριστιάνο Ρονάλντο, ο οποίος εκτιμάται ότι φέτος θα βάλει στην τσέπη του τα μισά από όσα έβγαζε στην Γιουβέντους.
Και αυτό ίσως τον κάνει να σκεφτεί την αποχώρηση από το Ολντ Τράφορντ το ερχόμενο καλοκαίρι.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Κριστιάνο Ρονάλντο, Γιουνάϊτεντ,kristiano ronalnto, giounaitent