Μήνυμα ανύψωσης ηθικού από τον CR7

Σε μια από τις δύσκολες εποχές των τελευταίων χρόνων, η Ρεάλ Μαδρίτης προσπαθεί να μείνει ήρεμη και προπάντων όρθια μετά τις διαδοχικές μίζερες εμφανίσεις σε πρωτάθλημα και κύπελλο.

Το μεγάλο κάζο όπου η «βασίλισσα» έμεινε κι εκτός συνέχειας στο Copa del Rey μετά την εντός έδρας ήττα από την Λεγανιές του Δημήτρη Σιόβα, έφερε έναν νέο κύκλο γκρίνιας με τον Ζινεντίν Ζιντάν στο στόχαστρο.. όλων και την ομάδα στον κύκλο μιας από τις πιο έντονες αμφισβητήσεις στην ιστορία των «μερέγκες» εδώ και πολλές δεκαετίες.

Εξάλλου έχουν περάσει
πάρα πολλά χρόνια από τότε που πριν «βγει» ο Γενάρης ήταν εκτός στόχων στην Ιβηρική χερσόνησο ενώ και η μοναδική διοργάνωση που μετέχει έχει την πιο δύσκολη προοπτική καθώς στην επόμενη φάση του Τσάμπιονς Λιγκ θα βρει μπροστά της την Παρί Σεν Ζερμέν!!

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο ανέλαβε το ρόλο του εμψυχωτή σήμερα χρησιμοποιώντας τα Social media, αυτή τη φορά, για το καλό της ομάδας που υπηρετεί και τον αμοίβει αν μη τι άλλο πλουσιοπάροχα!

«Ευτυχισμένη ομάδα, ευτυχισμένοι Μαδριτίστας.. Έχουμε μπροστά μας πολλές μάχες για να κερδίσουμε!!» ήταν το μήνυμά του στο twitter με χιλιάδες οπαδούς της ομάδας κι όχι μόνον να ανταποκρίνονται μάλλον θετικά.

Το μήνυμα αυτό του CR7 πέραν του εμψυχωτικού χαρακτήρα ερμηνεύεται ποικιλοτρόπως με βασικό άξονα την προστατευτική του αξία σε ώρες πολύ δύσκολες για την διοίκηση και τον προπονητή των «Μερέγκες».

Η 4η εντός έδρας ήττα στις φετινές εσωτερικές διοργανώσεις (Λεγανιές, Μπέτις, Μπαρτσελόνα, Βιγιαρεάλ) έχει φέρει αναστάτωση κι ανησυχία. Η ανάρτηση του Ρονάλντο θεωρείται καθησυχαστική όμως ο χρόνος πιέζει πάρα πολύ και οι προκλήσεις – σαν τις «μάχες» που αναφέρει ο αρχηγός – είναι απανωτές κι όλες ιδιαίτερα κρίσιμες..

Aυτή είναι η ανάρτηση του Κριστιάνο Ρονάλντο:

Ánimo equipo. Ánimo madridistas. Aún nos quedan muchas batallas por ganar. pic.twitter.com/xkbCAMYmpk

Cristiano Ronaldo (@Cristiano) 25 Ιανουαρίου 2018
Keywords
Τυχαία Θέματα