Μίνι-σειρά κόμικς έρχεται να εξερευνήσει τη σχέση του Spock με την Michael Burnham

Τι καλά...

Η 2η σεζόν του "Star Trek: Discovery" έφτασε στο τέλος της, αλλά τα γεγονότα που συνέβησαν ήταν αρκετά για να πυροδοτήσουν τους fans και να απαιτήσουν spinoff σειρά με τους Pike, Spock και Number One.

Η IDW Publishing αποφάσισε να εκδώσει μια μίνι-σειρά τριών τευχών, η οποία θα εξερευνά τη σχέση του Spock με την Michael Burnham.

Οι συγγραφείς Kirsten Beyer και Mike Johnson και ο καλλιτέχνης Tony Shasteen θα συνεργαστούν για τα κόμικς, τα οποία θα λαμβάνουν χώρα μετά τα γεγονότα της 2ης σεζόν. Θα βλέπουμε τους Capt. Christopher Pike και High Chancellor L’Rell καθώς προσπαθούν να φέρουν ειρήνη ανάμεσα στην Αυτοκρατορία των Klingons και την Ηνωμένη Ένωση Πλανητών, σύμφωνα με το StarTrek.com.

Ρίξτε μια ματιά στο εξώφυλλο της σειράς, μέσω ComicBook:

Η δεύτερη σεζόν του "Star Trek: Discovery" έκανε πρεμιέρα στις 17 Ιανουαρίου στο CBS All Access (και μέσω Netflix στην χώρα μας) και το νέο ταξίδι της ομάδας μάς πήγε πιο κοντά στην πρωτότυπη σειρά, εισάγοντας τους Ethan Peck ως Spock και Anson Mount ως Captain Pike.

Το cast αποτελείται από τους Sonequa Martin-Green, Doug Jones, Mary Wiseman, Anthony Rapp, Wilson Cruz και Michelle Yeoh. Εκτελεστικός παραγωγός είναι ο Alex Kurtzman και δημιουργοί της οι Bryan Fuller και Alex Kurtzman.

H σειρά έχει ανανεωθεί για 3η σεζόν και παράλληλα ετοιμάζονται τα spin-off με πρωταγωνίστρια την Michelle Yeoh ως Captain Emperor Georgiou, το "Star Trek: Picard" και μια φιλική προς τα παιδιά animated σειρά.

Πως σας φαίνεται η ιδέα του "Star Trek: Discovery - Aftermath"; Πείτε μας στα σχόλια. Για περισσότερες πληροφορίες, αλλά και ό,τι νεώτερο στο κινηματογραφικό και τηλεοπτικό τοπίο, μείνετε συντονισμένοι στο IGN Greece.

IGN Greece Το Discovery θα συνεχίσει να πετάει στα αστέρια
Keywords
Τυχαία Θέματα