Από το "Game of Thrones" έρχεται η νέα προσθήκη του "The Dark Tower"

Γιούχου!

Μια νέα προσθήκη αποκτά στο δυναμικό της η επερχόμενη σειρά του Amazon Prime, "The Dark Tower".

Σύμφωνα με το ComicBook, ο Jerome Flynn, ο ηθοποιός που ενσαρκώνει τον Ser Bronn στην σειρά του ΗΒΟ, "Game of Thrones", θα αναλάβει κάποιον άγνωστο μέχρι στιγμής ρόλο στην σειρά. Σε συνέντευξή του ο ηθοποιός δήλωσε το εξής, "Πάντα έλεγα ότι θα μου άρεσε να παίξω έναν καουμπόι. Τώρα έγινε πραγματικότητα

και είμαι πολύ χαρούμενος γι'αυτό".

Ο Jerome Flynn στο "Game of Thrones".

Ο Flynn θα ενσωματωθεί στο cast, το οποίο μέχρι στιγμής αποτελείται από τους Sam Strike (Nightflyers, Mindhunter) και Jasper Pääkkönen (Vikings, BlacKkKlansman), οι οποίοι θα ενσαρκώσουν τους Roland Deschain και Man in Black, αντίστοιχα. Το πιλοτικό επεισόδιο της σειράς βρίσκεται στα σκαριά και θα εξιστορεί την πορεία του Roland, το πώς έγινε gunslinger και την πρώτη του διαμάχη με τον Man in Black. Η σειρά θα δημιουργηθεί από το στούντιο MRC και θα έχει σαν showrunner και σεναριογράφο την Glen Mazzara του "The Walking Dead".

O ηθοποιός είναι γνωστός και μέσα από τον ρόλο του ως Bennet Drake στο "Ripper Street", όπου πρωταγωνίστησε πλάι στους Matthew Macfadyen και Adam Rothenberg. Όσον αφορά τον κινηματογράφο πρόσφατη δουλειά του είναι το "Loving Vincent" και αναμένουμε να τον δούμε στο "John Wick: Chapter 3 – Parabellum".

Αρχικά η τηλεοπτική σειρά ήταν να έχει άμεση σύνδεση με την ομώνυμη ταινία του 2017, στην οποία πρωταγωνιστούσαν οι Idris Elba και Matthew McConaughey, ωστόσο τα σχέδια από τότε φαίνεται να άλλαξαν και πλέον λέγεται ότι θα είναι μια πιο πιστή αντιγραφή του βιβλίου.

Διαβάστε το review μας για την ταινία και πείτε μας στα σχόλια τη γνώμη σας για την επερχόμενη σειρά.

Tο Amazon θα κάνει και σειρά για το "Conan the Barbarian", στα γυρίσματα έχουμε επίσης το "Good Omen" του Neil Gaiman με τους David Tennant και Michael Sheen, ετοιμάζεται το "The Boys", η τηλεοπτική μεταφορά του "Lord of the Rings" και το "Wheel of Time".

IGN GreeceΝέα προσθήκη για την τρίτη σεζόν του "The Marvelous Mrs. Maisel"Έχουμε την πρώτη φωτογραφία μαύρης τρύπαςΟι 10+1 αξέχαστες ταινίες του Stephen King

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα