Μιλγουόκι-Ορλάντο 88-113: No Giannis, no party

O Γιάννης Αντετοκούνμπο είναι σε φάση αποθεραπείας, μετά τον πρόσφατο τραυματισμό του και οι Μιλγουόκι Μπακς δεν κατάφεραν να αναπληρώσουν την απουσία του Έλληνα σταρ, με αποτέλεσμα να γνωρίσουν και βαριά εκτός έδρας ήττα (88-113) από τους Ορλάντο Μάτζικ στην τελευταία αγωνιστική του ΝΒΑ. Οι Μάτζικ τελείωσαν στην κανονική διάρκεια με ρεκόρ 47-35 και κατέληξαν στο Νο.5 της Ανατολής.

Οι Μπακε περιμένουν να μάθουν τον αντίπαλο τους στον πρώτο γύρο των play

offs (Πέισερς, Χιτ ή Σίξερς).

Με διαχείριση μόλις 8 παικτών (απουσίαζαν και οι τραυματίες Γκριν και Κάλογουει), οι Μπακς παρά τους 4 διψήφιους σκόρερ τους (Λίλαρντ, Μίντλεντον, Πόρτις και Λόπεζ), δεν ήταν ανταγωνιστικοί απέναντι στους φιλοξενούμενους Ορλάντο Μάτζικ, οι οποίοι απέδειξαν ότι είχαν μεγαλύτερο κίνητρο για την νίκη και στην 4η περίοδο απέκτησαν προβάδισμα ασφαλείας, άνω των 15 πόντων και το οποίο αύξησαν συνεχώς μέχρι το τέλος του 48λεπτου αγώνα. Τα “ελάφια” δεν είχαν άλλες δυνάμεις για να ακολουθούσαν στο σκορ, αλλά αξιόπιστες επιλογές από τον πάγκο του, γνωρίζοντας συντριβή.

O Πάολο Μπανκέρο και ο Γερμανός Φράνζ Βάγκνερ πρωταγωνίστησαν στην επίθεση των Μάτζικ και στον αντίποδα, οι Μπακς είχαν ποσοστό ευστοχίας στα 3ποντα, μόλις, 26% και συνολικά 40% στα σουτ εντός παιδιάς…

Δωδεκάλεπτα: 30-22, 42-47, 71-80, 88-113

Η στατιστική του αγώνα ΕΔΩ

Keywords
Τυχαία Θέματα
Μιλγουόκι-Ορλάντο 88-113, No Giannis,milgouoki-orlanto 88-113, No Giannis