Άντερλεχτ-Σεν Ζιλουάζ 2-1: Κέρδισε τον κακό της “δαίμονα”

Το πρώτο ημίχρονο είχε όλα τα χαρακτηριστικά του ντέρμπι. Πάθος, ένταση, σκληρά μαρακαρίσματα, αλλά και καλές φάσεις. Η Άντερλεχτ ευτύχησε να προηγηθεί στην πρώτη της τελική προσπάθεια, όταν μετά το σουτ του Σαρντέλα, ο Μόρις δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τη μπάλα και από κοντά ο Ντόλμπεργκ άνοιξε το σκορ. Μετά το πρώτο 25λεπτο, η Σεν Ζιλουάζ ανέβασε την απόδοση της, αλλά ο βετεράνος γκολκίπερ Κάσπερ Σμάιχελ, αντέδρασε εκπληκτικά σε κεφαλιά του Νίλσον στο 30ο λεπτό και σε σουτ του Πουέρτας στο 38΄.

Στο δεύτερο ημίχρονο, στο

61ο λεπτό, ο Ντεμπάστ έριξε αγκωνιά στον Νίλσον μέσα στην περιοχή και με τη χρήση του on field review, ο Λάμπρεχτς υπέδειξε πέναλτι και απέβαλε με 2η κίτρινη κάρτα τον νεαρό κεντρικό αμυντικό. Ο Πουέρτας ευστόχησε στο 67ο λεπτό και στο σημείο αυτό φάνηκε ότι η ομάδα του Μπλέσιν είχε το πάνω χέρι για τη νίκη.

Στο 75ο λεπτό όμως μετά από την πολύ όμορφη προσπάθεια και το γύρισμα του Σαρντέλα, ο Αμούζου έγραψε το τελικό 2-1, μία νίκη που πανηγυρίστηκε έξαλλα, καθώς ήταν η πρώτη της Άντερλεχτ επί της Σεν Ζιλουάζ, μετά από 8 ανεπιτυχή αποτελέσματα (8 ήττες-1 ισοπαλία). Αυτή ήταν η 3η συνεχόμενη ήττα για την Σεν Ζιλουάζ στη διαδικασία των πλέι οφ και θα παίξει την την τελευταία “ζαριά” την επόμενη αγωνιστική στο ντέρμπι με την αναγεννημένη Κλαμπ Μπριζ.

Keywords
Τυχαία Θέματα