Μίλαν: Θετικός για την παραμονή του Ζλάταν ο Μαλντίνι

Μίλαν: Θετικός για την παραμονή του Ζλάταν ο ΜαλντίνιtnalΤρί, 02/09/2021 - 12:24

Ο Πάολο Μαλντίνι εμφανίστηκε θετικός στο ενδεχόμενο να παραμονής του Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς και την επόμενη αγωνιστική περίοδο στη Μίλαν. Ο τεχνικός διευθυντής της ιταλικής ομάδας τόνισε πως αν συνεχίσει ο Σουηδός επιθετικός αυτές τις εμφανίσεις, τότε θα υπάρξουν σίγουρα επαφές για την παραμονή του στο Μιλάνο και τη νέα σεζόν. 

Χαρακτηριστικά, ο Μαλντίνι δήλωσε: “Ήμαστε μία από τις νεαρότερες ομάδες στην Ευρώπη και χρειαζόμαστε έναν ηγέτη όπως είναι ο Ιμπραϊμοβιτς. Προσπαθήσαμε να τον υπογράψουμε το 2018 όταν ήταν στους Γκάλαξι. Για την ανανέωση του συμβολαίου του, μας είπε πως εξαρτάται από το σώμα του. Αλλά αν συνεχίσει να παίζει όπως παίζει, γιατί να μην τον ανανεώσουμε;”.

ΙΤΑΛΙΑ - Serie A - ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Milan- Ποδόσφαιρο Off Off tnal Off Off ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ AC Milan ΙΤΑΛΙΑ Ο Πάολο Μαλντίνι εμφανίστηκε θετικός στο ενδεχόμενο να παραμονής του Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς και την επόμενη αγωνιστική περίοδο στη Μίλαν. Article publish on Τρί, 02/09/2021 - 12:24 Article hide updated date On Article is longform Off
Keywords
Τυχαία Θέματα