Αντετοκούνμπο: “Δεν ξέραμε αν θα γίνει το ματς” (vid)

Αντετοκούνμπο: “Δεν ξέραμε αν θα γίνει το ματς” (vid)tnalΤρί, 02/09/2021 - 11:52

Ο Γιάννης Αντετοκούμπο αποκάλυψε πως την τελευταία στιγμή έμαθαν οι Μιλγουόκι Μπακς πως τελικά θα διεξαχθεί κανονικά η αναμέτρηση με τους Ντένβερ Νάγκετς. Παράλληλα, ο Έλληνας παίκτης αναφέρθηκε στην απουσία του Τζρου Χόλιντεϊ από το συγκεκριμένο ματς, λόγω του πρωτοκόλλου για τον κορωνοϊό.

Χαρακτηριστικά, ο Αντετοκούνμπο δήλωσε: “Η ομάδα δεν μπορεί να μιλήσει γι’

αυτό, γιατί είναι ιατρικό απόρρητο. Ελπίζουμε να είναι καλά και όταν είναι ασφαλής να επιστρέψει. Δεν ξέραμε αν το παιχνίδι μας θα γίνει, όλα ήταν στον αέρα και δε γνωρίζαμε αν η λίγκα θα ανέβαλε το παιχνίδι μας ή όχι. Για μένα πάντως ό,τι και αν συμβαίνει δεν επηρεάζεται η ρουτίνα μου. Δουλεύω πάντα με τον ίδιο τρόπο στο παιχνίδι και το σώμα μου. Θέλω να είμαι έτοιμος, συγκεντρωμένος στο παιχνίδι και να το απολαύσω”.

Στη συνέχεια, ο Έλληνας παίκτης αναφέρθηκε και στην καλή εμφάνιση του Κρις Μίντλετον: “Απολαμβάνω το παιχνίδι με τον Κρις κάθε φορά. Είναι πολύ έξυπνος παίκτης, εξαιρετικός πασέρ και μια απειλή. Φέτος είναι πολύ καλύτερος και περιμένουμε ακόμη περισσότερα από αυτόν”.

Το σχετικό βίντεο:

ΑΜΕΡΙΚΗ - NBA - ΜΠΑΣΚΕΤ Milwaukee Bucks - Μπάσκετ Off Off tnal Off Off ΜΠΑΣΚΕΤ Milwaukee Bucks ΑΜΕΡΙΚΗ Ο Γιάννης Αντετοκούμπο αποκάλυψε πως την τελευταία στιγμή έμαθαν οι Μιλγουόκι Μπακς πως τελικά θα διεξαχθεί κανονικά η αναμέτρηση με τους Ντένβερ Νάγκετς. Article publish on Τρί, 02/09/2021 - 11:52 Article hide updated date On Article is longform Off
Keywords
Τυχαία Θέματα