Μίλαν – Νιουκάστλ 0-0: Οι Άγγλοι είχαν… “Πάπα” στο Μιλάνο (vids)

Η Νιουκάστλ άντεξε στην επιθετική “πολιορκία” της Μίλαν στο “Σαν Σίρο” και πήρε βαθμό στην Ιταλία (0-0) εξαιτίας του τερματοφύλακά της, Νικ Πόουπ.

Ο Άγγλος κίπερ έκανε σπουδαίες επεμβάσεις και είναι ο βασικός λόγος που η Νιουκάστλ δεν δέχθηκε γκολ από τη Μίλαν στην πρεμιέρα των δύο ομάδων στη φετινή φάση των ομίλων του Champions League. Ασταμάτητη η Μίλαν στο πρώτο μέρος, αμύνθηκε καλύτερα η συντηρητική Νιουκάστλ στο δεύτερο

μέρος και περιόρισε τους “ροσονέρι”. Χειροκροτήθηκε ο Τονάλι στην επιστροφή του στο Μιλάνο.

Η εξέλιξη του αγώνα

Στο 13ο λεπτό η Μίλαν έχασε διπλή ευκαιρία για να ανοίξει το σκορ με Πομπέγκα και Τσουκβουέζε, ωστόσο ο Πόουπ διατήρησε απαραβίαστη την εστία του.

Στο 14ο λεπτό ο Πόουπ είχε “όχι” στο σουτ του Ζιρού, ενώ ο τερματοφύλακας της Νιουκάστλ έκανε άλλη μια σπουδαία επέμβαση στο 19′ σε κεφαλιά του Ερναντέζ.

Η Μίλαν διατήρησε την επιθετικότητα στο παιχνίδι της και απείλησε εκ νέου τη Νιουκάστλ στο 20ο λεπτό με δυνατό σουτ του Λόφτους – Τσικ.

Oι “ροσονέρι”… πολιόρκησαν τους Άγγλους και στο 33ο λεπτό σε φάση διαρκείας δεν μπόρεσαν να σκοράρουν σε προσπάθειες των Ποπέγκα και Λόφτους – Τσικ, ενώ στο 47 οι Λεάο και Τσουκβουέζε δεν κατάφεραν να στείλουν τη μπάλα στα δίχτυα της Νιουκάστλ.

Στο 64ο λεπτό η Μίλαν έκανε αισθητή την παρουσία της στο επιθετικό κομμάτι με προσπάθεια του Ράιντερς, ενώ ο Λεάο “άγγιξε” το γκολ με κεφαλιά στο 74ο λεπτό.

Στο 91′ ο Ράιντερς έκανε το δυνατό σουτ έξω από την περιοχή, όμως δεν κατάφερε να βρει στόχο, ενώ η μεγαλύτερη ευκαιρία της Νιουκάστλ στο ματς ήταν το σουτ του Λονγκσταφ στο 95ο λεπτό με τον Σπορτιέλο να κάνει σπουδαία επέμβαση.

Μίλαν: Μενιάν (80′ Σπορτιέλο), Καλάμπρια (46′ Φλορέντσι), Τιαό, Τομόρι, Τ. Ερναντέζ, Λόφτους – Τσικ (72′ Μούσα), Κρούνιτς, Πομπέγκα (61′ Ράιντερς), Τσουκβουέζε (61′ Πούλισικ), Λεάο, Ζιρού

Νιουκάστλ: Πόουπ, Τρίπιερ, Σερ, Μπότμαν, Μπερν, Λόνγκσταφ, Γκιμαράες, Τονάλι (72′ Άντερσον), Μέρφι (63′ Γουίλσον), Γκόρντον (63′ Αλμιρόν), Ίσακ (90′ Μπαρνς)

Keywords
Τυχαία Θέματα
Μίλαν – Νιουκάστλ 0-0, Άγγλοι … “Πάπα”, Μιλάνο,milan – nioukastl 0-0, angloi … “papa”, milano