Άρης: Επιστροφή Ζαν Ζουλς, πέντε εκτός

Μία επιστροφή και πέντε απουσίες μέτρησε στη σημερινή (19/9) προπόνηση του Άρη ο Άκης Μάντζιος. Ο Ζαν Ζουλς Εμβοντό είναι αυτός που μπήκε στον κανονικό ρυθμό του προπονητικού προγράμματος σήμερα, οπότε υπολογίζεται για τον ερχόμενο αγώνα με τον Παναιτωλικό (24/9). Στον αντίποδα, εκτός της διαδικασίας έμειναν οι τραυματίες Βλαντιμίρ Νταρίντα (ενοχλήσεις στους προσαγωγούς), Λούκας Ρουπ (έχει πόνο στο αριστερό γόνατο), Νέβεν Τζούρασεκ (ενοχλήσεις στη μέση) και Κίκε Σαβέριο (εδώ και καιρό τραυματίας στο πόδι), όπως και ο Νταβίντ Κάρλσον, ο οποίος προσβλήθηκε από ίωση.

Σε ό,τι αφορά

στους πέντε απόντες, καθημερινά θα επαναξιολογείται η κατάστασή τους. Κάτι που σημαίνει ότι στη διάρκεια των επόμενων ημερών θα φανεί οριστικά, αν κάποιος ή κάποιοι από αυτούς μπορούν να υπολογίζονται από την τεχνική ηγεσία για την αναμέτρηση της ερχόμενης Κυριακής. Θα εξαρτηθεί κατά πόσο θα υποχωρήσουν οι ενοχλήσεις, που ταλαιπωρούν τον καθένα από αυτούς και στην περίπτωση του Κάρλσον, αν επανέλθει πλήρως από την εξάντληση από την ίωση.

Όπως ενημέρωσε η ΠΑΕ Άρης σχετικά με την προπόνηση:

“Μετά το ρεπό της Δευτέρας, επιστροφή σήμερα στις προπονήσεις για τους ποδοσφαιριστές του ΑΡΗ.

Η προπόνηση της Τρίτης ήταν απογευματινή και έγινε στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου ενόψει του αγώνα της ερχόμενης Κυριακής με τον Παναιτωλικό στο Κλεάνθης Βικελίδης (24/09, 17:30), στο πλαίσιο της 5ης Αγωνιστικής του πρωταθλήματος «Stoiximan Super League».

Στο σημερινό πρόγραμμα οι ποδοσφαιριστές της ομάδας μας χωρίστηκαν σε δύο γκρουπ (ενεργητική αποθεραπεία για το πρώτο, ενεργοποίηση, passing game, επιθετική τακτική και παιχνίδια σε μικρό χώρο για το δεύτερο γκρουπ).

Ο Ζαν Ζουλ Εμβοντό προπονήθηκε κανονικά, ενώ ο Κίκε Σαβέριο έκανε θεραπεία και ατομικό.

Οι Βλάντιμιρ Νταρίντα, Λούκας Ρουπ και Νέβεν Τζούρασεκ, από την πλευρά τους, ακολούθησαν πρόγραμμα θεραπείας (καθημερινά θα γίνεται επαναξιολόγηση της κατάστασής τους).

Στη σημερινή προπόνηση δεν συμμετείχε ο Νταβίντ Μόμπεργκ Κάρλσον, καθώς ταλαιπωρείται από ίωση.

Αύριο, Τετάρτη, το πρόγραμμα περιλαμβάνει πρωινή προπόνηση στις εγκαταστάσεις του «Δασυγένειου»”.

Keywords
Τυχαία Θέματα