Μικρό προβάδισμα για Μπρυζ

Η Μπρυζ ήταν η νικήτρια της αποψινής αναμέτρησης στο Στάδιο Γιαν Μπρέιντελ, με σκορ 2-1 απέναντι στη Σάλτσμπουργκ, στο πρώτο ανάμεσα στις δύο ομάδες παιχνίδι για τους "32" του Europa League, όμως, οι φιλοξενούμενοι με το γκολ που πέτυχαν, ενδέχεται να είναι αυτοί που στο τέλος θα χαμογελάσουν για την πρόκριση.
Το σκορ άνοιξε ο Γιουνούζοβιτς στο 17ο, κόβοντας τον αέρα των Βέλγων. Η Μπρυζ άργησε να αντιδράσει και
κατάφερε να φτάσει στην ισοφάριση στα μέσα του δευτέρου ημιχρόνου. Συγκεκριμένα, στο 64ο με τον Ντένσβιλ. Πίεσαν να φτάσουν και σε δεύτερο γκολ, κάτι που κατάφεραν στο 81ο, με σκόρερ τον Γουέσλι, ο οποίος έγραψε το 2-1, που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα.

Η υπεροχή ήταν υπέρ των Βέλγων στην έδρα τους, καθώς είχαν ποσοστό κατοχής της μπάλας, που έφτασε στο 54%. Κατάφεραν εν μέρει να μετουσιώσουν αυτή την υπεροχή σε θετικό αποτέλεσμα, όμως, το εκτός έδρας γκολ των Αυστριακών μπορεί να αποδειχθεί "χρυσό" τελικά.

Κλαμπ Μπρυζ (Ιβ. Λέκο) (3-5-2): Χόρβαθ, Μέχελε, Ντένσβιλ, Αμραμπάτ (46' Πουλέν), Ριτς, Βανάκεν, Φόρμερ, Ντένις, Κόολς (46' Ντιατά), Γουέσλι, Σχράιβερς (79' Οπέντα).
Σάλτσμπουργκ (Μ. Ρόζε) (4-3-1-2): Βάλκε, Ραμάλιο, Πόνγκρατσιτς, Λάινερ, Ούλμερ, Σλάγκερ (76' Μουέπου), Σαμασέκου, Γιουνούζοβιτς, Βολφ (89' Ντάκα), Γκουλμπράτσεν (85' Μιναμίνο), Νταμπούρ.
Keywords
Τυχαία Θέματα