Πέταξαν οι "νυχτερίδες"!

Νικήτρια με το "καθαρό" 0-2 έφυγε απόψε η Βαλένθια από το Σέλτικ Παρκ, κόντρα στη Σέλτικ, στο πρώτο μεταξύ τους παιχνίδι για τη φάση των "32" του Europa League. Έτσι, οι "νυχτερίδες" πήραν σημαντικό προβάδισμα για πρόκριση στην επόμενη φάση του θεσμού, στον επαναληπτικό που θα γίνει στην έδρα τους.
Τα γκολ για τους νικητές πέτυχαν οι Τσερίσεφ στο 42ο και Σομπρίνο στο 49ο. Ουσιαστικά, στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου και στην αρχή του δευτέρου, οι
Ισπανοί κλείδωσαν τη νίκη απέναντι στους Κέλτες και μαζί σε ένα μεγάλο βαθμό την πρόκριση.

Οι γηπεδούχοι είχαν την κατοχή της μπάλας, αγγίζοντας το 64%, όμως, αυτό δεν αποδείχτηκε αρκετό να τους δώσει τη νίκη. Μάλιστα, έφτασαν στον εκπληκτικό αριθμό 790 στις πάσες! Το στοιχείο αυτό δείχνει ότι είχαν την μπάλα στα πόδια τους, όμως, την ουσία την είχαν οι φιλοξενούμενοι.

Σέλτικ (Μπ. Ρότζερς) (4-2-3-1): Μπέιν, Μπογιάτα, Σιμούνοβιτς, Ισαγκίρε, Τολιάν, Μακ Γκρέγκορ, Μπράουν, Κρίστι (59' Εντουάρ), Σινκλέρ (59' Γουεά), Φόρεστ, Μπερκ.
Βαλένθια (Μαρθελίνο) (4-4-2): Νέτο, Γκαράι, Ντιακαμπί, Πιτσίνι, Λάτο, Παρέχο (46' Κοκλέν), Κοντογκαμπία, Σολέρ, Βας, Σομπρίνο, Τσερίσεφ (64' Γκουέδες).
Keywords
Τυχαία Θέματα