Μηδέν από μηδέν, μηδέν (video)

Η Στόουκ μετά και το σημερινό 0-0 με την Ρέντινγκ, ισοφάρισε το αρνητικό ρεκόρ και των τεσσάρων επαγγελματικών κατηγοριών στην Αγγλία, με 7 ισόπαλα αποτελέσματα 0-0 τη σαιζόν 18-19.

Οι γηπεδούχοι βοηθούντος και του ισχυρου ανέμου, μπήκαν δυνατά στο ματς και στο 20λεπτο απείλησαν δύο φορές, με τον Ινς να σουτάρει στο κάθετο δοκάρι του Μαρτίνες και τον Βόουκς να σημαδεύει το οριζόντιο.

Στο δεύτερο ημίχρονο η Ρέντινγκ, ανέβασε ρυθμό, προσπάθησε να απειλήσει, αλλά ο Μπάτλαντ είχε ήσυχο βράδυ. Στο 74' ο Βερλίντεν, έστειλε άουτ την καρφωτή κεφαλιά του και στο 88' ο Αφόμπι σούταρε πάνω
στον Μαρτίνες.

Η μεγάλη φάση έγινε στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων, με τον Μακ Κλίρι να φεύγει με δύναμη προς την περιοχή του Μπάτλαντ, αλλά το πλασέ του με το δεξί έφυγε έξω.

Η Στόουκ έμεινε αήττητη για έβδομο ματς στη σειρά, αλλά με 6 ισοπαλίες και μόνο μία νίκη. Από την άλλη η Ρέντινγκ πήγε στους 37 βαθμούς, παραμένοντας όμως κοντά στη ζώνη του υποβιβασμού.

ΣΤΟΟΥΚ: Μπάτλαντ, Μάρτινς Ίντι, Μπαθ, Σόουκρος, Έντουαρντς, Άλεν, Ετέμπο, Βερλίντεν (80' Κρίκιτς), Ινς (90' Ντιουφ), Μακ Κλιν, Βόουκς (70' Αφόμπι)

ΡΕΝΤΙΝΓΚ: Μαρτίνες, Μπλάκετ, Μουρ, Μιάζγκα, Γιάντομ, Μπέικερ, Σουίφτ(88' Λόουντερ), Ολίσε(62' Μπάροου), Μακ Κλίρι, Χάριοτ(62' Γκάντερ), Μεϊτέ
Keywords
Τυχαία Θέματα