Μια αλλαγή, δυο πρόσωπα …

Δεύτερος επίσημος αγώνας για τον ΠΑΟΚ στη σεζόν και μάλιστα εκτός έδρας με τη Βασιλεία. Μια αποστολή δύσκολη, μετά το 2-1 της αντίστοιχης πρώτης αναμέτρησης και υψίστης σημασίας αφού το αποτέλεσμα κρίνει και την πρόκριση στην επόμενη φάση του Champions League.

Μια αναμέτρηση για την οποία ο Ραζβάν Λουτσέσκου έχει μια σημαντική απώλεια, καθώς ο Ντιέγκο Μπίσεσβαρ δεν πρόλαβε να επανέλθει πλήρως, όμως σημασία έχουν οι παρόντες κι όχι
οι απόντες. Βάσει αυτών λοιπόν και σε συνάρτηση με τις σχετικές δοκιμές που προηγήθηκαν τις τελευταίες ημέρες, οι αλλαγές στο 4-2-3-1 αναμένεται να είναι απειροελάχιστες. Στην άμυνα ειδικά, καμία με τον Πασχαλάκη στην εστία και τους Μάτος, Βαρέλα, Κρέσπο, Βιεϊρίνια από δεξιά προς τ’ αριστερά.

Αμυντικό χαφ επιφορτισμένος περισσότερο με τα της ανασταλτικής λειτουργίας (σ.σ. παρά τη σπουδαία ευκαιρία και το ακόμη πιο υπέροχο γκολ που σημείωσε στην Τούμπα) ο Κάνιας με παρτενέρ σε σαφώς πιο δημιουργικό ρόλο τον Μαουρίσιο. Μεσοεπιθετικά ο Ομάρ Ελ Καντουρί δείχνει έτοιμος να επιστρέψει, κάτι που σημαίνει πως ένας εκ των Ζαμπά, Λημνιού θα μείνει εκτός, από τη στιγμή που στον άξονα παραμένει ο Πέλκας με πλέον προωθημένο τον Πρίγιοβιτς.

Είναι γεγονός πως ο Μαροκινός μπορεί ν’ αγωνιστεί είτε στον άξονα, είτε στ’ αριστερά. Συνεπώς είτε θα παραμείνει ο Λημνιός δεξιά, είτε θα μετακινηθεί ο Ζαμπά από αριστερά στα δεξιά, με καταλυτικό ρόλο στην τελική απόφαση να παίζει κι η συνεργασία στην πτέρυγα με τον Μάτος. Σε λίγες ώρες η οριστικές απαντήσεις
Keywords
Τυχαία Θέματα