Διασυρμός για Σερίνα Γουιλιαμς!!! – VIDEO

08:31 1/8/2018 - Πηγή: Tennis24
Μια από τις πιο βαριές ήττες στην υπέρλαμπρη καριέρα της, γνώρισε η Σερίνα Γουίλιαμς για τον 1ο γύρο του Silicon Valley Classic

Κάτι λιγότερο από 60 λεπτά, χρειάστηκε η Γιοχάνα Κόντα για να πετύχει την πρώτη της νίκη κόντρα στην κορυφαία τενίστρια όλων των εποχών, Σερίνα Γουίλιαμς!

Η 27χρονη Βρετανίδα που έχει πέσει στο Νο47 της παγκόμιας κατάταξης (από το Νο4 που βρέθηκε μέσα στο 2017), έκανε το καλύτερό της παιχνίδι και διέσυρε με 6-1, 6-0 την αγνώριστη Σερίνα που επέλεξε να αγωνιστεί στο Premier τουρνουά του Σαν Χοσέ.

“Είναι προνόμιο να είσαι στο ίδιο court με τη

Σερίνα. Προφανώς και δεν έπαιξε στο καλύτερό της επίπεδο, οπότε προσπάθησα να αποβάλω από το μυαλό του το πόσο σπουδαια πρωταθλήτρια είναι και να κάνω το δικό μου παιχνίδι” είπε αμέσως μετά η Κόντα.

Όπως είπε και η Βρετανίδα, η Γουίλιαμς ήταν πολύ μακριά από τον καλό της εαυτό, με πολλά αβίαστα λάθη, αργή κίνηση στο court και έλλειψη αυτοπεποίθησης.

Από την άλλη, η Γιοχάνα Κόντα έπαιξε γρήγορο και επιθετικό τένις, φτάνοντας άνετα στην τελική επικράτηση μετά από 51 λεπτά αγώνα, χωρίς να απειληθεί καθόλου το σερβίς της.

Στο 2ο γύρο του Silicon Valley Classic του Σαν Χοσέ, η Κόντα θα αντιμετωπίσει την ανερχόμενη Αμερικανίδα, Σοφία Κένιν.

Το εισιτήριο για το 2ο γύρο εξασφάλισε και η 16χρονη, Αμάντα Ανισίμοβα, Νο198 στον κόσμο η οποία επιβλήθηκε 6-2, 7-5 της Κιάνγκ Γουάνγκ.

Την Τετάρτη θα πραγματοποιηθεί το μεγάλο ντέρμπι του 2ου γύρου, Αζαρένκα-Μουγκουρούθα.

SILICON VALLEY CLASSIC DRAW | OOP (-10h)

The post Διασυρμός για Σερίνα Γουιλιαμς!!! – VIDEO appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα