Μέσι: «Δεν θα παίξω σε άλλη ευρωπαϊκή ομάδα»

Ο Λιονέλ Μέσι ξεκαθάρισε πως δεν σκοπεύει να αγωνιστεί σε άλλη ευρωπαϊκή ομάδα, ενώ εξέφρασε την επιθυμία να κλείσει την καριέρα του στην Αργεντινή. Ο 31χρονος μεσοεπιθετικός της Μπαρτσελόνα τόνισε πως θα ήθελε για τουλάχιστον έξι μήνες να ζήσει το πρωτάθλημα της πατρίδας του, ενώ δήλωσε πως θα ήθελε να αγωνιστεί στην εθνική Ισπανίας.

Αρχικά, ο Μέσι δήλωσε για το αν θα φορέσει άλλη φανέλα ευρωπαϊκής ομάδας: «Κάθε φορά είναι και πιο ξεκάθαρο για μένα ότι η Μπαρτσελόνα θα είναι η μόνη ομάδα μου στην Ευρώπη».

Στη συνέχεια, τόνισε
για το αν θα κλείσει την καριέρα του στην Αργεντινή: «Ανέκαθεν έλεγα πως θέλω να αγωνιστώ κάποια μέρα στην πατρίδα μου. Δεν ξέρω αν θα συμβεί, αλλά το έχω στο μυαλό μου. Θα ήθελα να το ζήσω τουλάχιστον για έξι μήνες, αλλά δεν ξέρεις ποτέ τι θα γίνει».

Όσον αφορά στο αν θα ήθελε να αγωνιστεί στην εθνική Ισπανίας δήλωσε: " Κάποιος μου είπε ότι αν είχα παίξει στην εθνική Ισπανίας θα είχα πάρει το Μουντιάλ. Όμως δεν μου πέρασε ποτέ από το μυαλό και για μένα δεν θα ήταν το ίδιο να το καταφέρω με την Αργεντινή. Με την πατρίδα μου θα ήταν κάτι μοναδικό. Είναι μεγάλη πρόκληση για μένα, για την εθνική, για όλο το έθνος».

Τέλος, δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στην εθνική Αργεντινής, εν όψει του παγκοσμίου κυπέλλου της Ρωσίας: «Είμαστε σε έναν δύσκολο όμιλο. Η Ισλανδία έδειξε στο Euro πόσο δυνατή είναι, η Κροατία παίζει πολύ καλά και έχει δυνατό κέντρο, ενώ η Νιγηρία πάντα μας προκαλεί προβλήματα. Έχω μεγάλη πίστη στην ομάδα μας, διαθέτουμε παίκτες με ποιότητα και εμπειρία, αλλά πρέπει να είμαστε ήρεμοι και όχι να λέμε ότι πάμε να το πάρουμε γιατί είμαστε οι καλύτεροι. Γιατί αυτό δεν ισχύει. Αυτή τη στιγμή η Βραζιλία, η Ισπανία και η Γερμανία είναι οι καλύτερες ομάδες».
Keywords
Τυχαία Θέματα