Θα το παλέψει για τον Πρτσιτς

Ο Ολυμπιακός είναι αποφασισμένος να εξαντλήσει τις πιθανότητες που έχει για την απόκτηση του Σανίν Πρτσιτς, προκειμένου να ενισχύσει σημαντικά τη μεσαία του γραμμή, εν όψει της νέας αγωνιστικής περιόδου. Σύμφωνα με δημοσιεύματα, η συγκεκριμένη υπόθεση έχει δυσκολέψει αρκετά για τους Πειραιώτες, μετά το ενδιαφέρον που υπάρχει για τον παίκτη από ομάδες της Αγγλίας και της Ισπανίας.

Ήδη, δημοσιεύματα θέλουν τον 24χρονο ποδοσφαιριστή να έχει δεχτεί προτάσεις από τις Βαλένθια και Γουέστ Μπρομ,
οι οποίοι θέλουν να τον εντάξουν στο έμψυχο δυναμικό τους. Ο Βόσνιος παίκτης, ο οποίος μένει ελεύθερος από τη Ρεν φέρεται να προτιμάει μια μετεγγραφή σε ένα καλύτερο πρωτάθλημα από το ελληνικό, παρά την εξαιρετική πρόταση που του κατέθεσαν οι «ερυθρόλευκοι». Η διοίκηση του Ολυμπιακού είναι αποφασισμένη να συνεχίσει τις επαφές, προσπαθώντας να πείσει τον παίκτη να υπογράψει στους «ερυθρολεύκους»

Τέλος, εντός της εβδομάδας αναμένεται να ολοκληρωθούν οι μετεγγραφές των Γιάννη Φετφατζίδη και Στέφανου Ευαγγέλου. Οι δυο παίκτες έχουν έρθει σε προφορική συμφωνία με τους «ερυθρολεύκους» και απομένουν τα τυπικά, προκειμένου να γίνουν και επισήμως παίκτες των Πειραιωτών.
Keywords
Τυχαία Θέματα