Αγώνας δρόμου για τον Νταμπίζα

Κρίσιμη είναι αυτή η εβδομάδα για αρκετά θέματα στον Παναθηναϊκό, με τον Νίκο Νταμπίζα να ετοιμάζεται για έναν αγώνα δρόμου, προκειμένου να προλάβει όλες τις εκκρεμότητες. Σύμφωνα με δημοσιεύματα, ο τεχνικός διευθυντής του «τριφυλλιού» αναμένεται να έχει νέα επαφή με τον Γιώργο Δώνη, προκειμένου να ξεκαθαρίσει το αν θα αναλάβει την τεχνική ηγεσία της ομάδας. Όλα δείχνουν πως το συγκεκριμένο
θέμα θα τελειώσει είτε θετικά, είτε αρνητικά μέχρι την Τρίτη. Οι πιθανότητες για τη συνεργασία των δυο πλευρών φαίνεται πως έχουν αυξηθεί τις τελευταίες ημέρες. Ως εναλλακτική λύση, σε περίπτωση αρνητικής απάντησης από τον Έλληνα τεχνικό φέρεται να εξετάζεται ο Γιάννης Πετράκης του ΠΑΣ Γιάννινα.

Από εκεί και πέρα, ο Νταμπίζας θέλει να προλάβει τις ποινές που θα επιβληθούν στον Παναθηναϊκό για τη μη εξασφάλιση αδειοδότησης για το νέο πρωτάθλημα και να προχωρήσει σε κάποιες μετεγγραφές. Οι Έργκους Κάτσε και Γιάννης Μυστακίδης βρίσκονται στις πρώτες θέσεις της σχετικής λίστας του Έλληνα τεχνικού διευθυντή και θα γίνουν προσπάθειες, ώστε να αποκτηθούν από τον ΠΑΟΚ, εντός της εβδομάδας. Οι δυο παίκτες είναι θετικοί στο ενδεχόμενο παραμονής στο «τριφύλλι» και τη νέα σεζόν, καθώς πέρυσι αγωνίστηκαν σε αυτό ως δανεικοί από τον Ιανουάριο και μετά, αν τελικά δεν υπολογίζονται από τον Ραζβάν Λουτσέσκου για τη νέα αγωνιστική περίοδο.
Keywords
Τυχαία Θέματα