Φιλόδοξο σχέδιο της Αρσεναλ για Ομπαμεγιάνγκ

Ψηλά στοχεύει η Αρσεναλ στην προσπάθειά της να αντικαταστήσει τον Αλέξις Σάντσες, αν τελικά ο Χιλιανός επιλέξει να αποχωρήσει με προορισμό τη Μάντσεστερ Σίτι μέσα στον Ιανουάριο, αφού στην κορυφή της λίστας είναι ο Πιέρ – Εμερίκ Ομπαμεγιάνγκ.

Ο επιθετικός της Ντόρτμουντ είναι αυτή τη στιγμή στην Γκάνα για την απονομή του βραβείου για τον καλύτερο Αφρικανό ποδοσφαιριστή του 2017. Θα ενσωματωθεί όμως την Παρασκευή στην αποστολή της ομάδας του για προετοιμασία στην Μπαρμπέγια της Ισπανίας.

Η
Σίτι έχει επιστρέψει στη διεκδίκηση του Σάντσες μετά τον τραυματισμό του Γκαμπριέλ Ζεσούς στο ματς της 31ης Δεκεμβρίου με την Κρίσταλ Πάλας (0-0) και την αναμενόμενη απουσία του για αρκετές εβδομάδες.

Ο προπονητής της Αρσεναλ Αρσέν Βενγκέρ σκοπεύει να στηριχθεί κατά βάση στους παίκτες που έχει στη διάθεσή του, αλλά θέλει και να κάνει κινήσεις ενίσχυσης, αν έχει αυτή την ευκαιρία.

Ο Ομπαμεγιάνγκ έχει πετύχει 13 γκολ στην Μπουντεσλίγκα και έχει ξεκινήσει βασικός σε 15 ματς, αλλά αυτή τη στιγμή παραμένει εκτός αγωνιστικής δράσης, στο πλαίσιο της τιμωρίας του από τη διοίκηση για πειθαρχικά παραπτώματα.
Keywords
Τυχαία Θέματα