«Μεγαλώνει» κι άλλο το "Aphrodite Cup"

Για 4η συνεχόμενη χρονιά θα διεξαχθεί η κορυφαία διεθνής διοργάνωση γυμναστικής στην Ελλάδα. Από τις 16 έως τις 18 Μαρτίου το Ολυμπιακό Κλειστό Παλαιού Φαλήρου θα φιλοξενήσει το τουρνουά ρυθμικής "Aphrodite Cup".

Συνδιοργανωτές είναι η Ελληνική Γυμναστική Ομοσπονδία, ο Γυμναστικός Όμιλος Παλαιού Φαλήρου «Η Αρμονία» και ο Δήμος Παλαιού Φαλήρου, με θεσμικό υποστηρικτή το Περιφερειακό Ταμείο Ανάπτυξης Αττικής και έχοντας την αιγίδα της
Περιφέρειας Αττικής.

Η μοναδική διοργάνωση που γίνεται επί ελληνικού εδάφους και είναι ενταγμένη στο επίσημο καλεντάρι της Διεθνούς Ομοσπονδίας Γυμναστικής (FIG), το "Aphrodite Cup 2018", θα φέρει τη χώρα μας στο επίκεντρο της παγκόσμιας ρυθμικής γυμναστικής, με συμμετοχές από κάθε γωνιά της γης.

Την παρουσία τους στο ταπί του Ολυμπιακού Κλειστού του Παλαιού Φαλήρου έχουν ήδη επιβεβαιώσει αθλήτριες από 22 χώρες (Αργεντινή, Βραζιλία, Εσθονία, ΗΠΑ, Ινδία, Ιρλανδία, Ισπανία, Καζακστάν, Καναδάς, Κύπρος, Λιθουανία, Μαλαισία, Ολλανδία, Πολωνία, Ρουμανία, Ρωσία, Σλοβακία, Σουηδία, Τουρκία, Τσεχία, Ουκρανία και Ελλάδα), ενώ οι εγγραφές συνεχίζονται. Σε λειτουργία έχει τεθεί ο επίσημος δικτυακός τόπος της διοργάνωσης (aphrodite.com).

«Φέτος περιμένουμε περισσότερες συμμετοχές από κάθε άλλη χρονιά, τόσο από το εξωτερικό όσο και από την Ελλάδα. Το "Aphrodite Cup" δίνει την ευκαιρία στις Ελληνίδες αθλήτριες να αγωνιστούν δίπλα σε ξένες αθλήτριες διεθνούς επίπεδου και να ζήσουν μία μοναδική εμπειρία. Σε συνεργασία με τον Δήμο Παλαιού Φαλήρου, με την Ε.Γ.Ο. και με όλους τους υποστηρικτές μας, έχουμε ξεκινήσει την προετοιμασία για να παρουσιάσουμε μία διοργάνωση καλύτερη από όλες τις προηγούμενες» τόνισε η πρόεδρος της Οργανωτικής Επιτροπής και του Γ.Ο.Π.Φ. «Η Αρμονία», Ελένη Μιχοπούλου, η οποία υπήρξε από τις πρωτοπόρους της ελληνικής ρυθμικής και συμπληρώνει τέσσερις δεκαετίες επιτυχημένης ενασχόλησης με το άθλημα, υπηρετώντας το ως προπονήτρια και ως διοικητικό στέλεχος με ευρύτατη αναγνώριση εντός και εκτός συνόρων.
Keywords
Τυχαία Θέματα