Αρβανίτης: «Χρειάζεται άμεσα λύση!» (video)

Ο πρώην πρόεδρος της ΚΑΕ Άρης μίλησε στη NOVA σχετικά με τις κινήσεις που κάνει ο ίδιος για να λυθεί το οξύ οικονομικό πρόβλημα της ομάδας.

Σε οριακό σημείο έχουν φτάσει τα πράγματα στον οικονομικό τομέα στην ΚΑΕ Άρης, με αποτέλεσμα η ομάδα να κινδυνεύει να αποδιοργανωθεί. Το τελευταίο καμπανάκι ήταν
η απαγόρευση μεταγραφών που επιβλήθηκε από τη FIBA στους «κίτρινους», λόγω της οφειλής στον Βασίλη Καββαδά, ενώ υπάρχουν οφειλές και προς άλλους πρώην παίκτες.

Για να βρεθεί μια λύση στο ζήτημα, ο Λευτέρης Αρβανίτης, πρώην πρόεδρος της ΚΑΕ Άρης, έχει καταθέσει σχετική πρόταση στον ιδιοκτήτη της ομάδας, Νίκο Λάσκαρη. Επ’ αυτής της πρότασης περιμένει απάντηση από τον τελευταίο, ενώ για τις λεπτομέρειές της μίλησε στη NOVA μετά το τέλος του αγώνα των «κίτρινων» με την Μπεσίκτας (24/1).

Αναλυτικά:

«Η πρότασή μου ήταν να αλλάξει η διοίκηση, να αποχωρήσει η οικογένεια από το ΔΣ και να οριστεί νέο, με δική μου ευθύνη και το επόμενο ήταν να ζητήσω ένα ανέγκλειτο πληρεξούσιο όσον αφορά τη διαχείριση των μετοχών για να μπορούμε να ψάξουμε έναν νέο επενδυτή. Μιλήσαμε με τον Κο Λάσκαρη, ήταν σε θετικό κλίμα η συζήτηση, είδαμε τα προβλήματα που πρέπει να λυθούν, υπήρξε μία ένσταση για το πληρεξούσιο αλλά περιμένουμε απάντηση. Θεωρώ πως τις επόμενες μέρες θα πρέπει να λυθεί για να αποκτήσει η ομάδα νέο ΔΣ. Αναμένουμε την απάντηση αλλά θα πρέπει να γίνει άμεσα. Όλα τα ζητήματα θα πρέπει να λυθούν για να λυθούν και τα προβλήματα και αυτό πρέπει να ξεκινήσει άμεσα. Είναι πολύ μεγάλο το οικονομικό άνοιγμα, να μη λέμε νούμερα, είναι ένα θέμα που χρίζει άμεσης επέμβασης και πολλής δουλειάς. Αναμένουμε την απάντησή του».
Keywords
Τυχαία Θέματα