Διάστρεμμα ο Προύιτ

Με πρόβλημα ολοκλήρωσε τη σημερινή προπόνησή του, ενόψει της εκτός έδρας αναμέτρησης, για τη 17η αγωνιστική της Α1 Ανδρών, με τον Ολυμπιακό (5/3), ο Αρης.

Στη διάρκεια του απογευματινού προγράμματος που τελέστηκε στο Αλεξάνδρειο, υπέστη ελαφρύ διάστρεμμα στην αριστερή ποδοκνημική ο Ομάρ Προύιτ, με συνέπεια ο Αμερικανός γκαρντ/φόργουορντ να αφήσει αναγκαστικά το παρκέ και να κινηθεί, στην πορεία, με θεραπεία.
Η κατάστασή του θα εκτιμηθεί εκ νέου ως το τέλος της εβδομάδας, ώστε να διαπιστωθεί αν θα μπορεί να τον υπολογίζει ή όχι στα πλάνα του, για τη μάχη στο ΣΕΦ, ο Παναγιώτης Γιαννάκης.

Με την ομάδα ενσωματώθηκαν, ακόμη, σήμερα κανονικά οι διεθνείς Γιάννης Αθηναίου, Λευτέρης Μποχωρίδης, γεγονός που αναμένεται να συμβεί από αύριο και με τους Μπράις Ντουβιέ, Ιβάν Μάρας, οι οποίοι, έχοντας ολοκληρώσει τις υποχρεώσεις τους με την εθνική Αυστρίας και Μαυροβουνίου, αντίστοιχα, αναμένεται να επιστρέψουν απόψε στη Θεσσαλονίκη.

Προσφυγή, σε διοικητικό επίπεδο, στο ΑΣΕΑΔ κατέθεσε σήμερα η ΚΑΕ Αρης, για την τιμωρία που επιβλήθηκε από τον αθλητικό δικαστή για όσα συνέβησαν στο παιχνίδι των «κίτρινων», στο «Nick Galis Hall» με το Λαύριο (σ.σ. ποινή κεκλεισμένων των θυρών για δύο αγωνιστικές και πρόστιμο 3.500 ευρώ). Η υπόθεση προγραμματίστηκε να εκδικαστεί στις 8 Μαρτίου.
Keywords
Τυχαία Θέματα