Χωρίς Μπαξεβανίδη, Ντζουρίτσκοβιτς με Ατρόμητο

Δίχως δύο βασικά στελέχη ετοιμάζεται ο ΑΟΞ για το εκτός έδρας παιχνίδι (3/3) με την ομάδα του Περιστερίου.

Ο... κίτρινος πυρετός χτύπησε για τα καλά τον ΑΟΞ! Στο παιχνίδι που προηγήθηκε, με αντίπαλο τον Απόλλωνα Σμύρνης, η ομάδα της Ξάνθης μπορεί να νίκησε, όμως, τέσσερις παίκτες είδαν την κίτρινη κάρτα από τον διαιτητή, τρεις εκ των οποίων ήταν στο όριο της επιβολής ποινής. Αυτό θα κοστίσει την απουσία των δύο στην ερχόμενη αναμέτρηση με τον Ατρόμητο, εκτός έδρας (3/3).

Συγκεκριμένα, στον αγώνα με την ομάδα του Περιστερίου δηλώθηκαν να μην αγωνιστούν οι Δημοσθένης
Μπαξεβανίδης και Πέταρ Ντζουρίτσκοβιτς. Αυτομάτως, αυτό σημαίνει ότι ο προπονητής του ΑΟΞ, Μίλαν Ράσταβατς, δεν έχει στη διάθεσή του δύο βασικά στελέχη για τη δύσκολη συνάντηση που έπεται. Έτσι, είναι αναγκασμένος να αναζητήσει λύσεις για τη θέση του δεξιού οπισθοφύλακα και αυτή του επιτελικού μέσου.

Για τον Ντζουρίτσκοβιτς ήταν η 4η κίτρινη κι έτσι θα χάσει μόνο αυτό το παιχνίδι. Για τον Μπαξεβανίδη, όμως, ήταν η 10η κίτρινη κι έτσι θα χάσει δύο αγώνες. Ο δεύτερος θα είναι αυτός με τον ΠΑΣ Γιάννινα (27η αγωνιστική). Ο Χρήστος Λισγάρας, ο οποίος στον αγώνα με τον Απόλλωνα έφτασε στις 7 κίτρινες κάρτες, αποφασίστηκε να απουσιάσει από τα παιχνίδια με τον Παναιτωλικό (25η αγωνιστική) και τον Πανιώνιο (26η).

Στο μεταξύ, κάτω από δύσκολες καιρικές συνθήκες και δυνατό αέρα διεξήχθη η απογευματινή (27/2) προπόνηση για την Ξάνθη. Οι ποδοσφαιριστές της ομάδας μαζί με το τεχνικό επιτελείο συγκεντρώθηκαν την προκαθορισμένη ώρα στο προπονητήριο και μετά την ανάλυση βίντεο από τον Ράσταβατς ξεκίνησαν το πρόγραμμά τους. Αυτό περιλάμβανε ασκήσεις προθέρμανσης, passing game, εναλλαγή ρυθμού από αμυντική σε επιθετική λειτουργία και αντίστροφα και παιχνίδια τακτικής.
Keywords
Τυχαία Θέματα