Με Τσόσιτς κόντρα στον ΑΟΚ

Στην αποστολή της εκτός έδρας αναμέτρησης με τον ΑΟΚ συμπεριλήφθηκε για πρώτη φορά μετά από αρκετό καιρό ο Ούρος Τσόσιτς. Ο αμυντικός της ΑΕΚ ξεπέρασε τις ενοχλήσεις που τον ταλαιπωρούσαν και το ιατρικό επιτελείο έδωσε τη συγκατάθεσή του στον Μανόλο Χιμένεθ, προκειμένου να τον υπολογίζει τα επόμενα ματς της εφετινής σεζόν.

Στην αποστολή επιστρέφει και ο Βίκτωρ Κλωναρίδης, ο οποίος απουσίαζε από αυτή στα δυο προηγούμενα ματς. Από την αποστολή
που θα ταξιδέψει στην Κέρκυρα απουσιάζουν οι τιμωρημένοι Αραούχο και Χριστοδουλόπουλος, καθώς επίσης και οι τραυματίες Βράνιες και Χουλτ, όπως και οι Τσιγκρίνσκι και Κονέ για να ξεκουραστούν.

Η προετοιμασία της ΑΕΚ ολοκληρώθηκε το Σάββατο με μια τελευταία προπόνηση στα Σπάτα, στην οποία ο Χουλτ έκανε θεραπεία, ενώ ο Βράνιες ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα. Ο Χιμένεθ συμπεριέλαβε συνολικά 20 ποδοσφαιριστές στην αποστολή για την εκτός έδρας αναμέτρησης με τους «Φαίακες».

Αναλυτικά η αποστολή: Μπάρκας, Τσιντώτας, Μπακάκης, Λόπες, Λαμπρόπουλος, Γκάλο, Τσόσιτς, Γιαννούτσος, Τζανετόπουλος, Αϊντάρεβιτς, Σιμόες, Μπακασέτας, Μάνταλος, Μασούντ, Γαλανόπουλος, Κλωναρίδης, Μοράν, Γιακουμάκης, Λιβάγια και Αντωνίου.

Το σχετικό ποστάρισμα της ΑΕΚ:
Keywords
Τυχαία Θέματα