Ψώνια στην Πορτογαλία, ματιές στην Ελλάδα

Ο Πέδρο Μαρτίνς φέρεται να έχει εισηγηθεί ήδη την απόκτηση των Πεδράο και Αντρέ Πεδρόσα, προκειμένου να ενισχυθεί το ρόστερ του Ολυμπιακού, εν όψει της νέας αγωνιστικής περιόδου. Σύμφωνα με δημοσιεύματα, ο Πορτογάλος τεχνικός των «ερυθρολεύκων» έχουν ξεχωρίσει τις δυο συγκεκριμένες περιπτώσεις από την αγορά της πατρίδας του και θεωρεί πως οι συγκεκριμένοι παίκτες θα βοηθήσουν σημαντικά τη νέα σεζόν τους Πειραιώτες. Ο πρώτος είναι 26 ετών και
αγωνίζεται στο κέντρο της άμυνας. Την εφετινή σεζόν αγωνίζεται στη Γκιμαράες. Ο δεύτερος είναι 21 ετών και αγωνίζεται ως αμυντικός μέσος και ήδη ενδιαφέρον για την απόκτησή του έχουν εκδηλώσει οι Μπενφίκα, Σπόρτινγκ Λισσαβόνας και Μπράγκα.

Την ίδια στιγμή, η προσοχή των Πειραιωτών είναι στραμμένη και στην ελληνική αγορά. Στη λίστα των «ερυθρολεύκων» φέρεται να έχει μπει το όνομα του Χρήστου Δώνη, για τον οποίο θα γίνει κίνηση για την απόκτησή του, εφόσον μείνει ελεύθερος από τον Παναθηναϊκό. Κάτι ανάλογο φαίνεται να ισχύει και στην περίπτωση του Λάζαρου Χριστοδουλόπουλου, αν τελικά δεν ανανεωθεί το συμβόλαιό του με την ΑΕΚ.
Keywords
Τυχαία Θέματα