Όλοι παρόντες στη δύσκολη αποστολή

Με όλους τους παίκτες παρόντες στην προπόνηση και διαθέσιμους για τον αυριανό (3/2) αγώνα με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ ολοκληρώθηκε σήμερα η προετοιμασία του Άρη γι’ αυτή την αναμέτρηση. Όπως φαίνεται, τόσο ο Μιχάλης Τσαϊρέλης, όσο και ο Γιάννης Αθηναίου θα είναι σε θέση να πάρουν κάποια λεπτά συμμετοχής στο παιχνίδι αυτό.

Ο Άρης προπονήθηκε σήμερα (2/2) το απόγευμα στο Κλειστό Γυμναστήριο Ιλίου Β’
«Γεώργιος Κακούρης», ολοκληρώνοντας τη μίνι προετοιμασία του για τον αγώνα με την ΑΕΚ, στο πλαίσιο της 15ης αγωνιστικής της Basket League. Πριν την έναρξη της προπόνησης οι παίκτες της ομάδας παρακολούθησαν σε βίντεο τον αυριανό τους αντίπαλο.

Μιλώντας για το αυριανό παιχνίδι ο συνεργάτης του Παναγιώτη Γιαννάκη, Σάββας Καμπερίδης στην επίσημη ιστοσελίδα των «κίτρινων», δήλωσε: «Το παιχνίδι με την Α.Ε.Κ. προφανώς και είναι πολύ δύσκολο με τις δεδομένες συνθήκες. Εμείς είμαστε υποχρεωμένοι να δίνουμε σε κάθε παιχνίδι τον καλύτερό μας εαυτό. Η ομάδα βρίσκεται σε δύσκολη θέση βαθμολογικά και είναι υποχρέωση όλων να προσπαθούμε σε κάθε παιχνίδι για τη νίκη».

Και πρόσθεσε: «Η Α.Ε.Κ. είναι μία ομάδα με μεγάλη ποιότητα και βάθος, η οποία αν παίξει στο ρυθμό που τη βολεύει, είναι πάρα πολύ επικίνδυνη για οποιονδήποτε αντίπαλο. Είναι καθοριστικό για εμάς να ελέγξουμε τον ρυθμό του αγώνα, τα ριμπάουντ και να είμαστε όσο πιο συνεπείς γίνεται στην άμυνά μας στο ένας εναντίον ενός, αφού έχει πολλούς παίκτες οι οποίοι μπορούν να επιτεθούν, να σκοράρουν και να δημιουργήσουν στο ένας εναντίον ενός και έξω από το πλάνο των συστημάτων».

Στο μεταξύ, δημοσίευμα ιταλικής ιστοσελίδας, η οποία ειδικεύεται σε θέματα της ομάδας μπάσκετ της Μπολόνια, αναφέρει σήμερα ότι η Φορτιτούντο έχει στο στόχαστρό της τον Γιάννη Αθηναίου. Με δεδομένη τη ρευστότητα της κατάστασης στην ΚΑΕ Άρης, κανείς δεν μπορεί να προδικάσει τι μέλλει γενέσθαι, αν όντως υφίσταται το ιταλικό ενδιαφέρον για τον παίκτη.
Keywords
Τυχαία Θέματα