Ζάρας in, Μαργαρίτης out

Ο ένας μπήκε, ο άλλος έμεινε στα πιτς! Ο Θοδωρής Ζάρας είναι ο πρώτος και ο Βαγγέλης Μαργαρίτης ο δεύτερος. Ο Έλληνας γκαρντ επέστρεψε σήμερα (2/2) στις προπονήσεις της ομάδας, ενώ ο αρχηγός του ΠΑΟΚ προληπτικά δεν προπονήθηκε, που σημαίνει ότι είναι αμφίβολος για το ερχόμενο (4/2) εντός έδρας ντέρμπι με τον ΠΑΟ.

Με μία προπόνηση, λοιπόν, η οποία διεξήχθη νωρίς
το απόγευμα στο PAOK Sports Arena, συνεχίστηκε το πρόγραμμα προετοιμασίας του ΠΑΟΚ για τον αγώνα με τους «πράσινους». Ο Ζάρας, ο οποίος λόγω κάκωσης στο δεξί γόνατο, δεν είχε αγωνιστεί στο παιχνίδι απέναντι στη Νεπτούνας και δεν προπονήθηκε χθες, συμμετείχε στο μεγαλύτερο μέρος της προπόνησης. Το γεγονός έστειλε αισιόδοξο μήνυμα στον προπονητή του, σε ό,τι αφορά στη συμμετοχή του στο ματς που ακολουθεί.

Αντιθέτως, ο Μαργαρίτης για προληπτικούς λόγους και λόγω ενοχλήσεων στους προσαγωγούς, ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα. Το πρόβλημα δεν είναι καινούργιο για τον αρχηγό της ομάδας, όμως, υπάρχει πάντα ανησυχία ότι ενδέχεται να μην είναι στην καλύτερη κατάσταση για το παιχνίδι της ερχόμενης Κυριακής.

Το σημερινό πρόγραμμα της ομάδας ξεκίνησε με την ανάλυση του αντιπάλου με την χρήση βίντεο και ολοκληρώθηκε με προπόνηση τακτικής. Αύριο (3/2) το πρόγραμμα της ομάδας περιλαμβάνει μία προπόνηση (14:00).

Στο μεταξύ, ο θεσμός του All Star Game επιστρέφει αυτή τη σεζόν και πολλοί άνθρωποι του ΠΑΟΚ θα είναι εκεί, εκπροσωπώντας την ομάδα. Από τις ψήφους του κόσμου, επιλέχθηκε από πλευράς «Δικέφαλου» ο αρχηγός, ο οποίος μετά την παρουσία του στην Εθνική ομάδα, βλέπει να υπάρχει μία ακόμα αναγνώριση προς το πρόσωπό του.

Οι 24 παίκτες, Ελληνες και ξένοι, που ψηφίστηκαν από τον κόσμο για το παιχνίδι της άλλης Κυριακής (11/2) στο «Δ. Τόφαλος» είναι:

Greek Stars: Νικ Καλάθης, Βασίλης Σπανούλης, Νίκος Παππάς, Λευτέρης Μποχωρίδης Νίκος Γκίκας, Κώστας Παπανικολάου, Θανάσης Αντετοκούνμπο, Παναγιώτης Βασιλόπουλος, Γιώργος Πρίντεζης, Βαγγέλης Μαργαρίτης, Βασίλης Καββαδάς, Σοφοκλής Σχορτσανίτης
World Stars: Θαντ ΜακΦάντεν, Στέφαν Μούντι, Μάνι Χάρις, Λάνγκστον Χολ, Γιάνις Στρέλνιεκς, Τζέιμς Γκιστ, Μακένζι Μουρ, Κρις Σίνγκλετον, Κέι Σι Ρίβερς, Μίλαν Μιλόσεβιτς, Νίκολα Μιλουτίνοφ, Τζαμέλ ΜακΛιν.

Όπως ανακοίνωσε επίσης ο ΕΣΑΚΕ, ο Ηλίας Παπαθεοδώρου με τον Τσάβι Πασκουάλ θα είναι οι δύο προπονητές των Ελλήνων, ενώ στους ξένους θα είναι οι Γιάννης Σφαιρόπουλος και Παναγιώτης Γιαννάκης. Τιμ μάνατζερ στην ομάδα των Ελλήνων, θα είναι ο Τέλης Ζουρνατσίδης.

Το Σάββατο (10/2) θα γίνει ο αγώνας ανάμεσα στους Rising Stars και στους All Time Star κι εκεί θα υπάρχει ασπρόμαυρο χρώμα. Οι Κόνιαρης, Χαραλαμπόπουλος, Καρράς θα είναι στους πρώτους και οι Χαραλαμπίδης, Γιαννούλης, Ρεντζιάς, Παπαδόπουλος στους δεύτερους -και μάλιστα, με προπονητή τον Μπάνε Πρέλεβιτς και γυμναστή τον Παναγιώτη Βασιλείου του ΠΑΟΚ!

Από το «μενού» δεν θα λείψουν οι διαγωνισμοί των Rising Stars. Θα πάρουν μέρος στο διαγωνισμό τριπόντων οι: Βασίλης Τολιόπουλος (Ολυμπιακός), Βασίλης Μουράτος (Γυμναστικός Λάρισας Φάρος), Γιώργος Τσαλμπούρης (Κολοσσός H Hotels), Δημήτρης Φλιώνης (Άρης), Αντώνης Κόνιαρης (ΠΑΟΚ).

Στο διαγωνισμό καρφωμάτων θα συμμετάσχουν οι: Κώστας Μήτογλου (Παναθηναϊκός Superfoods), Γιώργος Τσαλμπούρης (Κολοσσός H Hotels), Βασίλης Χαραλαμπόπουλος (ΠΑΟΚ), Διονύσης Σκουλίδας (Κόροιβος), Αντώνης Φώτσης (Ηλυσιακός).
Keywords
Τυχαία Θέματα