Με το Novasports.gr στη Λαμία

Παρακολουθείστε σε live streaming από τη Web TV του Novasports.gr, την αναμέτρηση της Λαμίας με τον Ατρόμητο, για την 20ή αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League Σουρωτή (17:15 Novasports2HD).

Με τέσσερις αναμετρήσεις συνεχίζεται το πρόγραμμα της 20ής αγωνιστικής
του πρωταθλήματος της Super League Σουρωτή την Κυριακή. Στις 15:00, ο ΠΑΣ Γιάννινα θα υποδεχτεί στο γήπεδο «Ζωσιμάδες» τον ΠΑΟΚ. Οι γηπεδούχοι βρίσκονται στην ένατη θέση της βαθμολογίας με 22 βαθμούς, ενώ οι φιλοξενούμενοι βρίσκονται στην κορυφή με 43 βαθμούς.

Στις 17:15, η Λαμία θα αντιμετωπίσει εντός έδρας τον Ατρόμητο, σε μια αναμέτρηση που θα έχετε την ευκαιρία να παρακολουθήσετε μέσω της Web TV του Novasports.gr. Οι νεοφώτιστοι βρίσκονται στη 13η θέση της βαθμολογίας με 19 βαθμούς, ενώ οι Περιστεριώτες βρίσκονται στην τέταρτη θέση με 37 βαθμούς. Την ίδια ώρα στη Λιβαδειά, η τοπική ομάδα θα υποδεχτεί τον ΑΟΚ. Οι Βοιωτοί βρίσκονται στην ενδέκατη θέση της βαθμολογίας με 21 βαθμούς, ενώ οι «Φαίακες» βρίσκονται στη 15η θέση της βαθμολογίας με 14 βαθμούς.

Τέλος, στις 19:30 θα διεξαχθεί στο «Γ. Καραϊσκάκης» το μεγάλο ντέρμπι της αγωνιστικής, ανάμεσα στον Ολυμπιακό και την ΑΕΚ. Και οι δυο θέλουν τη νίκη, προκειμένου να παραμείνουν σε τροχιά τίτλου. Οι «ερυθρόλευκοι» βρίσκονται στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας με 42 βαθμούς, έναν λιγότερο από τον πρωτοπόρο ΠΑΟΚ, ενώ οι «κιτρινόμαυροι» βρίσκονται στην τρίτη θέση της βαθμολογίας με 41 βαθμούς, δυο λιγότερους από τον «Δικέφαλο» του Βορρά.

Το πρόγραμμα και τα αποτελέσματα της αγωνιστικής:

Σάββατο 3 Φεβρουαρίου
Αστέρας Τρίπολης-ΑΟ Ξάνθη 1-1
ΑΕΛ-Πανιώνιος 0-0
Παναθηναϊκός-Παναιτωλικός 0-0

Κυριακή 4 Φεβρουαρίου
ΠΑΣ Γιάννινα-ΠΑΟΚ (15:00 Novasports2HD)
Λαμία-Ατρόμητος (17:15 Novasports2HD)
Λεβαδειακός-ΑΟΚ (17:15 Novasports3HD)
Ολυμπιακός-ΑΕΚ (19:00 Novasports1HD)

Δευτέρα 5 Φεβραουαρίου
Πλατανιάς-Απόλλων Σμύρνης (19:30 Novasports1HD)
Keywords
Τυχαία Θέματα