Με την τακτική της αναγέννησης στο ντέρμπι

Η ΑΕΚ αναμένεται να στηριχθεί στην αγωνιστική διάταξη που έφερε την αναγέννησή της στο δεύτερο μισό του πρωταθλήματος και ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ στο ΟΑΚΑ (19:30 Novasports1HD). Οι “κιτρινόμαυροι” αναμένεται να παραταχθούν με τρεις κεντρικούς αμυντικούς, με τον Μαρίνο Ουζουνίδη να ζητάει από τους παίκτες του ιδιαίτερη προσοχή στα άκρα του “Δικέφαλου” του Βορρά, καθώς εκεί θεωρεί πως είναι το δυνατό σημείο των αντιπάλων.


Ο Έλληνας τεχνικός θέλει μόνο τη νίκη στο συγκεκριμένο ματς, προκειμένου να μειωθεί η διαφορά των 14 βαθμών από την κορυφή της βαθμολογίας και παράλληλα να συνεχιστεί η προσπάθεια για την κατάληψη της δεύτερης θέσης. Ο προπονητής των πρωταθλητών Ελλάδος δεν υπολογίζει στον τραυματία Γαλανόπουλο, καθώς επίσης και στους Σιμόες και Λαμπρόπουλο, οι οποίοι έχουν τεθεί εκτός ομάδας.

Η ΑΕΚ αναμένεται να παραταχθεί με τον Μπάρκα στην εστία και τους Τσιγκρίνσκι, Οικονόμου και Μπακάκη στο κέντρο της άμυνας. Οι Γκάλο και Χουλτ θα είναι οι δυο πλάγιοι μπακ, με τους Άλεφ, Μπακασέτα και Μάνταλο να αποτελούν την τριάδα στη μεσαία γραμμή. Οι Λιβάγια και Πόνσε θα είναι το επιθετικό δίδυμο των πρωταθλητών Ελλάδος.
Keywords
Τυχαία Θέματα