Με την ίδια – επιτυχημένη – συνταγή

Η πιο μεγάλη ώρα είναι τώρα ... Δεν είναι ακόμη ένας αγώνας, καλώς ή κακώς είναι ο πρώτος από μια σειρά αναμετρήσεων που μπορούν να κάνουν το συγκρατημένο χαμόγελο για τη φετινή πορεία της ομάδας λίγο πιο εμφανές. Κι αυτό γιατί – χρονικά - είναι η δεύτερη πιο δύσκολη αναμέτρηση από το ξεκίνημα του δεύτερου γύρου, μετά από την αντίστοιχη στην Τρίπολη. Παραδοσιακά είναι μια δύσκολη έδρα το ΟΑΚΑ για τον ΠΑΟΚ, ασχέτως αν εκεί τον περασμένο Μάιο πανηγύρισε το δεύτερο διαδοχικό
του Κύπελλο την τελευταία διετία, κόντρα στην ίδια ομάδα που θ’ αντιμετωπίσει και τώρα, την ΑΕΚ.

Το ευτύχημα για τον Ραζβάν Λουτσέσκου και τους συνεργάτες του δεν είναι ένα, καθώς από τη μια η ομάδα τους κατάφερε να φτάσει στη συγκεκριμένη σειρά των ιδιαίτερων αναμετρήσεων δίχως βαθμολογικές απώλειες κι από την άλλη μπαίνει στην πρώτη από αυτές χωρίς προβλήματα της τελευταίας στιγμής. Υπάρχει η δεδομένη εδώ και καιρό απουσία του Βέρνμπλουμ, αυτήν του Κάνιας που όμως ταλαιπωρείται κι αυτός τουλάχιστον τρεις εβδομάδες με το συγκεκριμένο θέμα, αυτήν του τιμωρημένου Γιαννούλη, την οποία οι άνθρωποι της ομάδας επέλεξαν συνειδητά εν προκειμένω για να εκτίσει την ποινή της μιας εκ των δυο αγωνιστικών κι όλοι οι υπόλοιποι που έμειναν εκτός για λόγους τακτικής, ήτοι οι Γλύκος, Σιαμπάνης, Μαλεζάς, Χατσερίντι, Λύρατζης, Μπαλογιάννης, Καρέλης και τα δυο πλέον πρόσφατα μεταγραφικά αποκτήματα, Ίνγκασον – Ολιβέιρα.

Αντιθέτως μάλλον ενισχυμένος παρουσιάζεται σε σχέση με το πρόσφατο παρελθόν, αφού πέρα από τους Μίσιτς, Σφιντέρσκι, στην αποστολή συμπεριλήφθηκε κι ο Ενρίκε. Το 4-2-3-1 δεν αλλάζει, με τον Πασχαλάκη στην εστία, στην άμυνα από δεξιά προς τ’ αριστερά θα βρίσκονται οι Μάτος, Βαρέλα, Κρέσπο, Βιεϊρίνια, με τον τελευταίο μαζί με τον Σάκχοφ που θα πάρει θέση στα χαφ να είναι οι πλέον ξεκούραστοι αφού εξέτισαν ποινή μιας αγωνιστικής την περασμένη Τετάρτη στο ματς με τον ΠΑΣ Γιάννινα. Παρτενέρ του Ουκρανού θα είναι ο Μαουρίσιο, έχοντας μπροστά του στον άξονα τον Μπίσεσβαρ. Πιθανολογείται πως δεξιά του Ολλανδού θα βρίσκεται ο Ζαμπά κι αντίστοιχα αριστερά ο Ελ Καντουρί με τον Άκπομ στην κορυφή. Οριστικές απαντήσεις για τον γρίφο της αρχικής ενδεκάδας θα δοθούν περίπου μια ώρα πριν από την έναρξη της αναμέτρησης με την επισημοποίηση της ενδεκάδας.
Keywords
Τυχαία Θέματα