Πόνσε: “Να σκοράρω κόντρα στον ΠΑΟΚ”

Ο Εζεκιέλ Πόνσε εξέφρασε την επιθυμία να σκοράρει στο ντέρμπι της ΑΕΚ με τον ΠΑΟΚ και να βοηθήσει την ομάδα του να φτάσει στη νίκη. Ο Αργεντινός επιθετικός αναφέρθηκε στο επικείμενο ντέρμπι των “Δικεφάλων” και τόνισε πως η ομάδα του είναι πανέτοιμη για την αναμέτρηση του ΟΑΚΑ. Ο Πόνσε μίλησε στην εφημερίδα “Real News”.

Χαρακτηριστικά, ο Αργεντινός ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ
δήλωσε: “Κάθε ποδοσφαιριστής θέλει να παίζει στα ντέρμπι και στη διάρκειά τους να διακρίνεται. Είμαστε σε εξαιρετική κατάσταση, έχουμε δημιουργήσει σερί νικών που μας χαρίζει αυτοπεποίθηση και θα τα δώσουμε όλα για τη νίκη.

Εννοείται πως θέλω να σκοράρω, αλλά αυτό που με ενδιαφέρει περισσότερο είναι να βοηθήσω την ομάδα μου να προσθέσει ακόμη τρεις βαθμούς στο ενεργητικό της.

Ξέρουμε ότι ο κόσμος έχει απαιτήσεις από εμάς και από την πλευρά μας κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε για να είναι χαρούμενος. Όταν έχεις συμπαίκτες με ποιότητα να σε τροφοδοτούν, το έργο του επιθετικού γίνεται πιο εύκολο και αποδοτικότερο. Δουλεύουμε σκληρά στην προπόνηση και καθημερινά εξελισσόμαστε, γινόμαστε όλο και καλύτεροι, με κοινό σκοπό τις ανταγωνιστικές εμφανίσεις και τις περισσότερες δυνατές νίκες μέχρι το τέλος της περιόδου.

Είμαστε μια γροθιά και θα παραμείνουμε έτσι στοχεύοντας ψηλά”.
Keywords
Τυχαία Θέματα