"Με την ανανέωση του συμβολαίου μου έδειξα τις προθέσεις μου"

Οι μαθητές που βρέθηκαν (21/2) στην Τούμπα πήραν μια ξεχωριστή συνέντευξη από τον Αλέξανδρο Πασχαλάκη και η ΠΑΕ ΠΑΟΚ αύριο (22/2) θα τη δημοσιεύσει στην ιστοσελίδα της.
Ηδη όμως, από τη live μετάδοση στον λογαριασμό της στο facebook ένα μέρος της συζήτησης έγινε γνωστό.
Κάποια στιγμή τα παιδιά ρωτήσανε τον Πασχαλάκη αν θα τον ενδιέφερε να αγωνιστεί σε άλλη ομάδα. Ο τερματοφύλακας του
ΠΑΟΚ είπε: “Με την ανανέωση του συμβολαίου μου πριν από μερικές μέρες, έδειξα τις προθέσεις μου. Δεν σκέφτομαι κάτι άλλο πέρα από τον ΠΑΟΚ”.
Ρωτήθηκε για το πού κουράζεται περισσότερο, στα παιχνίδια ή στην προπόνηση. Και είπε: “Θα σου πω ότι στις προπονήσεις υπάρχει μεγαλύτερη κούραση. Γιατί εκεί καθημερινά δουλεύεις ώστε να είσαι έτοιμος και ψυχολογικά αλλά και σωματικά στον αγώνα. Στον αγώνα μπορεί να χρειαστείς να επέμβεις μόνο σε μια φάση αλλά πρέπει να είσαι έτοιμος για να το καταφέρεις. Επομένως μέσα από τις προπονήσεις προετοιμάζεσαι για το παιχνίδι”.
Τον ρωτήσανε για τη διατροφή. Και είπε: “Το σημαντικό είναι να υπάρχει ισορροπία και σωστή διατροφή. Εμείς πρέπει να αναπληρώνουμε τις θερμίδες που χάνουμε στις προπονήσεις και φυσικά ακολουθούμε ειδική διατροφή. Είναι σημαντικό να μην είσαι υπέρβαρος γιατί αυτό σε εμποδίζει στο να κάνεις σωστά τη δουλειά σου”.
Και σε ερώτηση για τον αγαπημένο του ποδοσφαιριστή, είπε ότι είναι ο Ροναλντίνιο.
Keywords
Τυχαία Θέματα