Με συνταγή... Λουτσέσκου στην Τούμπα!

Τρεις νίκες όλες κι όλες μετράει η Ξάνθη στην έδρα του ΠΑΟΚ σε αγώνες πρωταθλήματος. Υπάρχει μία ακόμη, όμως, στο πλαίσιο του Κυπέλλου, που είναι η πιο πρόσφατη, την περασμένη σεζόν δηλαδή, κι αυτή που κάνει τους Θρακιώτες να ελπίζουν ότι μπορούν καταφέρουν να επαναλάβουν την επιτυχία τους και την τρέχουσα περίοδο.
Η σημαντική λεπτομέρεια είναι ότι στις 2 Μαρτίου του 2017, όταν ο ΑΟΞ επικράτησε 0-1 του «Δικέφαλου» στην Τούμπα για το θεσμό του Κυπέλλου,
στον πάγκο της ομάδας της Ξάνθης καθόταν ο Ρασβάν Λουτσέσκου, ο οποίος τώρα βρίσκεται... απέναντι. Με τη δική του συνταγή, λοιπόν, οι Θρακιώτες θέλουν να «χτυπήσουν» το παιχνίδι της ερχόμενης Κυριακής (22/4) και να κάνουν την υπέρβαση στο πλαίσιο της προσπάθειάς τους να τερματίσουν στην πέμπτη θέση της τελικής κατάταξης του πίνακα της Super League.

Να σημειώσουμε εδώ ότι μετά την πρόκριση του ΠΑΟΚ και της ΑΕΚ στον τελικό του Κυπέλλου της σεζόν που διανύουμε, είναι οριστικό πια ότι η πέμπτη θέση στη Λίγκα δίνει ευρωπαϊκό εισιτήριο, οπότε ο ΑΟΞ έχει ουσιαστικό κίνητρο να θέλει να τελειώσει αήττητος και με όσους βαθμούς παραπάνω μπορεί το τρέχον πρωτάθλημα.
Για να επανέλθουμε στον τρόπο που θα επιδιώξει ο ΑΟΞ να πάρει βαθμό ή βαθμούς στην Τούμπα την ερχόμενη Κυριακή, στο πλαίσιο της 28ης αγωνιστικής, ο Μίλαν Ράσταβατς στο πλαίσιο των προπονήσεων αυτής της εβδομάδας, κατ’ αρχάς ζητεί από τους παίκτες του απόλυτη προσήλωση στην αμυντική τακτική. Θέλει να περιορίσουν τους πλάγιους του «Δικέφαλου», από το παιχνίδι των οποίων οι «ασπρόμαυροι» βρίσκουν λύσεις επιθετικά συνήθως, αλλά και να έχουν μεγάλη υπομονή, όταν κατέχουν την μπάλα.

Ο Σέρβος τεχνικός του ΑΟΞ θέλει από τους παίκτες του να βάλουν μεγάλη πίεση στους αντιπάλους τους και να είναι έτοιμοι ανά πάσα στιγμή να βγάλουν μια καλά οργανωμένη αντεπίθεση, διεκδικώντας το γκολ. Θυμίζουμε ότι δεν έχει στη διάθεσή του τον τιμωρημένο Πάμπλο Ντε Λούκας, ενώ αμφίβολος εξακολουθεί να είναι ο τραυματίας Χρήστος Λισγάρας.
Keywords
Τυχαία Θέματα