Ο τελικός Κυπέλλου Ισπανίας Σεβίλλη – Μπαρτσελόνα και τα ημιτελικά του Κυπέλλου Αγγλίας με Μάντσεστερ Γ. –Τότεναμ και Τσέλσι – Σαουθάμπτον στη Nova!

Δείτεακόμη το τριήμερο 20-22/4 αγώνες από τα πρωταθλήματα Γαλλίας, Σουηδίας και Championship Αγγλίας

Οι συνδρομητές των αθλητικών καναλιών της Nova, απότην Παρασκευή 20 Απριλίου έως και τηνΚυριακή 22 Απριλίου, θα έχουν τηνευκαιρία να παρακολουθήσουν ζωντανά καιαποκλειστικά τον τελικό του ΚυπέλλουΙσπανίας, Σεβίλλη – Μπαρτσελόνα,καθώς και τους ημιτελικούς αγώνες ΜάντσεστερΓιουνάιτεντ – Τότεναμ, Τσέλσι – Σαουθάμπτονγιατο Κύπελλο Αγγλίας. Ακόμη οι φίλοιτου

ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου θα έχουν την ευκαιρία να δουν τις αναμετρήσεις Ντιζόν– Λιόν, Μαρσέιγ – Λιλ, Γκινγκάμπ – Μονακό και Μπορντό – Παρί Σεν Ζερμέν γιατην 34η αγωνιστική της Ligue 1 Γαλλίας,αλλά και την αναμέτρηση Χάκεν– Χάμαρμπι για την Allsvenskan Premier Division Σουηδίας. Επίσης, θα έχουν τηδυνατότητα να παρακολουθήσουν και τα παιχνίδια Μίλγουολ– Φούλαμ, Ίπσουιτς – Άστον Βίλα και Κάρντιφ – Νότιγχαμ Φόρεστγια την 44η αγωνιστική της Championship Αγγλίας. Παράλληλα,οι φίλοι του ποδοσφαίρου θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν το Σάββατο 21 Απριλίου στις 18:00 και στις 21:15 στο Novasports1HD, την εκπομπή «Ώρα των Πρωταθλητών» με όλα τατελευταία νέα για τους ημιτελικούς του Κυπέλλου Αγγλίας, τον τελικό τουΚυπέλλου Ισπανίας, αλλά και όλη την επικαιρότητα από το χώρο του αθλητισμού.

ΤελικόςΚυπέλλου Ισπανίας

Σάββατο 21 Απριλίου: 22:30 Σεβίλλη - Μπαρτσελόνα, Novasports1HD σεπεριγραφή του Ηλία Βλάχου

ΗμιτελικάΚυπέλλου Αγγλίας FACup

Σάββατο 21 Απριλίου: 19:15 Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Τότεναμ, Novasports1HD σεπεριγραφή του Γρηγόρη Παπαβασιλείου

Οτελικός Κυπέλλου Ισπανίας Σεβίλλη – Μπαρτσελόνα και τα ημιτελικά του ΚυπέλλουΑγγλίας με Μάντσεστερ Γ. –Τότεναμ και Τσέλσι – Σαουθάμπτον στη Nova!

Δείτεακόμη το τριήμερο 20-22/4 αγώνες από τα πρωταθλήματα Γαλλίας, Σουηδίας και Championship Αγγλίας

Οι συνδρομητές των αθλητικών καναλιών της Nova, απότην Παρασκευή 20 Απριλίου έως και τηνΚυριακή 22 Απριλίου, θα έχουν τηνευκαιρία να παρακολουθήσουν ζωντανά καιαποκλειστικά τον τελικό του ΚυπέλλουΙσπανίας, Σεβίλλη – Μπαρτσελόνα,καθώς και τους ημιτελικούς αγώνες ΜάντσεστερΓιουνάιτεντ – Τότεναμ, Τσέλσι – Σαουθάμπτονγιατο Κύπελλο Αγγλίας. Ακόμη οι φίλοιτου ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου θα έχουν την ευκαιρία να δουν τις αναμετρήσεις Ντιζόν– Λιόν, Μαρσέιγ – Λιλ, Γκινγκάμπ – Μονακό και Μπορντό – Παρί Σεν Ζερμέν γιατην 34η αγωνιστική της Ligue 1 Γαλλίας,αλλά και την αναμέτρηση Χάκεν– Χάμαρμπι για την Allsvenskan Premier Division Σουηδίας. Επίσης, θα έχουν τηδυνατότητα να παρακολουθήσουν και τα παιχνίδια Μίλγουολ– Φούλαμ, Ίπσουιτς – Άστον Βίλα και Κάρντιφ – Νότιγχαμ Φόρεστγια την 44η αγωνιστική της Championship Αγγλίας. Παράλληλα,οι φίλοι του ποδοσφαίρου θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν το Σάββατο 21 Απριλίου στις 18:00 και στις 21:15 στο Novasports1HD, την εκπομπή «Ώρα των Πρωταθλητών» με όλα τατελευταία νέα για τους ημιτελικούς του Κυπέλλου Αγγλίας, τον τελικό τουΚυπέλλου Ισπανίας, αλλά και όλη την επικαιρότητα από το χώρο του αθλητισμού.

ΤελικόςΚυπέλλου Ισπανίας

Σάββατο 21 Απριλίου: 22:30 Σεβίλλη - Μπαρτσελόνα, Novasports1HD σεπεριγραφή του Ηλία Βλάχου

ΗμιτελικάΚυπέλλου Αγγλίας FACup

Σάββατο 21 Απριλίου: 19:15 Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Τότεναμ, Novasports1HD σεπεριγραφή του Γρηγόρη Παπαβασιλείου

· Δείτε το πρόγραμμα της 44ης αγωνιστικήςChampionshipΑγγλίας στο http://www.novasports.gr/match-promo/championship-44

· Διαβάστε τις τελευταίες ειδήσεις απότην ChampionshipΑγγλίας στο http://www.novasports.gr/podosfairo/agglia/championship

· Δείτε το πρόγραμμα της 34ης αγωνιστικής στη Ligue 1 Γαλλίας στο http://www.novasports.gr/ligue1-34

· Δείτε γκολ και αναλυτικά στιγμιότυπααπό την Ligue 1Γαλλίας: www.novasports.gr/WebTV-Ligue1

· Δείτε γκολ και αναλυτικά στιγμιότυπααπό την Allsvenskan Σουηδίας: www.novasports.gr/WebTV-Allsvenskan

· Ενημερωθείτε για το πρόγραμμα τωνμεταδόσεων Live Streaming στο www.novasports.gr/WebTV

· Κάνετε Follow τα Social Media των καναλιών Novasports (www.novasports.gr/Facebook, www.novasports.gr/Twitter) για LIVE κάλυψη τωναγώνων.


Keywords
Τυχαία Θέματα