Τα Βίκος Street Relays έτοιμα να «ξεσηκώσουν» τη Γλυφάδα!

Τομεγάλο φετινό ταξίδι των σκυταλοδρομιών δρόμου συνεχίζεται με σπουδαίες αγώνες,μεγάλες εκπλήξεις αλλά και εξαιρετικές προσφορές, αυτό το Σάββατο στη Γλυφάδα.To Σάββατο στις 17:30 στην Παραλία της Γλυφάδας είναι ο δεύτερος φετινόςσταθμός των Βίκος Street Relays, με αγώνες: 4x2500μ. 2x5000μ. και 10.000μ. και Kids Relays 4x50μ. & 4x100μ., με διοργανωτή τοσύλλογο «Ερμής 1877» και τη στενή συνεργασία του Δήμου Γλυφάδας. Τα έσοδα
του αγώνα θα πάνε για την αγορά αθλητικού υλικού που θαδιανεμηθεί στα σχολεία της περιοχής.

Επίσης η πρώτη ομάδα στα 2Χ5 χιλιόμετρα θα πάρει μία υποτροφίααπό τα ΙΕΚ ΑΛΦΑ, ενώ θα βραβευθεί και η ομάδα από τη Γλυφάδα με τη μεγαλύτερησυμμετοχή στους αγώνες, είτε είναι σύλλογος, είτε είναι φορέας ή σχολείο!

Αμέσωςμετά τη λήξη των αγώνων, θα ακολουθήσει συναυλία με δωρεάν είσοδο από τοδημοφιλέστατο συγκρότημα 48 Ores,που θα παραλάβουν τη σκυτάλη και θα δώσουν ένα εξαιρετικό σόου!Οιεγγραφές για τα Bίκος Street Relays της Γλυφάδας συνεχίζονται ηλεκτρονικά στησελίδα relays.gr ενώ εγγραφές, καθώς και η παραλαβή των αριθμών, των chip και άλλων αναμνηστικών τουαγώνα, θα γίνονται και από στην γραμματεία των αγώνων που θα λειτουργεί την Παρασκευή 20 Απριλίου από 10.00 έως 20.00 στο Κλειστό Γυμναστήριο της Γλυφάδας και το Σάββατο 21 Απριλίου από 10.00 έως 16:00, στο χώρο διεξαγωγής στην παραλία Γλυφάδας.

Τα StreetRelays θα ξεκινήσουν στις 17:30με τα 4 Χ2,5 χλμ και στις 18:30 θα γίνουν η σκυταλοδρομία 2Χ5 χλμ. και τα 10χλμ. Ακολούθως θα γίνουν τα Κids Relaysμε 4Χ50 και 4Χ100 μέτρα και μετά η συναυλία. Η πρώτη ομάδα στα 2Χ5 χιλιόμετραθα πάρει μία υποτροφία από τα ΙΕΚ ΑΛΦΑ!

Η Βίκος, η κορυφαία ελληνική βιομηχανία νερών και αναψυκτικών, είναι οονομαστικός χορηγός των Street Relays ενώ Μεγάλος Χορηγός είναι η εταιρεία παροχήςολοκληρωμένων υπηρεσιών Ηλεκτρικής Ενέργειας WATT+VOLT. Η μεγάλη ευρωπαϊκή αυτοκινητοβιομηχανία Renault και πολυβραβευμένη για τηνκοινωνική της προσφορά είναι Επίσημος Χορηγός, ενώ στο αγώνισμα των 10χιλιομέτρων Επίσημος Χορηγός είναι η μεγάλη κατασκευαστική εταιρεία Veronis Jakobsen. Στους ΜεγάλουςΥποστηρικτές των Βίκος Street Relays είναι η ανερχόμενη ελληνικήεταιρεία παιδικής ένδυσης Domina Sport, που είναι ο ΕπίσημοςΧορηγός των Kids Relays, η μεγαλύτερη αλυσίδακαταστημάτων αθλητικής ένδυσης και υπόδησης σε όλη την Ελλάδα, Ιntersport, η εταιρεία γαλακτοκομικώνπροϊόντων Arla Foods και η εταιρεία Valeant / PharmaSwiss Hellas, που με τη μοναδικής αποτελεσματικότηταςθερμαντική αναλγητική κρέμα Counterpain, ανακουφίζει όλο το σώμααπό μυϊκούς πόνους. Επίσημος Υποστηρικτής είναι τα καταστήματα συμπληρωμάτωνδιατροφής Xtreme Stores, ενώ σημαντική είναι και ηβοήθεια της Eldico που με το αθλητικό υλικό της Amila βοηθάει να εξοπλίσουμε τασχολεία της πόλης.

Media Partners είναι η συνδρομητική τηλεόραση Nova που για 5η συνεχόμενη χρονιάείναι αρωγός των Βίκος Street Relays αλλά και η ιστοσελίδα Sportfeed.gr.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Email: [email protected] (για θέματα συμμετοχών και γενικών πληροφοριών), [email protected] (για θέματα media),[email protected] (για θέματα marketing)

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

http://relays.gr/

https://www.facebook.com/StreetRelaysGreece/

https://www.instagram.com/street_relays/

https://twitter.com/StreetRelays

Keywords
Τυχαία Θέματα