Με στόχο την τρίτη νίκη οι «κίτρινοι»

Ο Άρης υποδέχεται στο «Κλεάνθης Βικελίδης» τον Λεβαδειακό και θέλει να πανηγυρίσει την τρίτη του νίκη στο εφετινό πρωτάθλημα, που θα τον διατηρήσει στις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας (19:00). Οι «κίτρινοι» προέρχονται από δυο νίκες κόντρα σε Λαμία (3-0) και ΑΕΛ (2-0) στις προηγούμενες αγωνιστικές και θέλουν να φτάσουν σε μια ακόμα επιτυχία, αυτή τη φορά στη φυσική τους έδρας, καθώς στο ματς με τους «βυσσινί» είχαν
αγωνιστεί στο «Καυτανζόγλειο» Στάδιο. Τη δεύτερη νίκη του στο εφετινό πρωτάθλημα ψάχνει ο Λεβαδειακός, μετά το 1-0 της προηγούμενης αγωνιστικής επί του Απόλλωνα Σμύρνης.

Ο Πάκο Ερέρα ζήτησε από τους παίκτες του προσοχή στο συγκεκριμένο ματς, προκειμένου να έρθει το τρίποντο. Οι «κίτρινοι» αναμένεται να παραταχθούν με τον Κουέστα στην εστία και τους Δεληζήση και Βέλεθ στο κέντρο της άμυνας. Οι Τζανακάκης και Μενέντεθ θα είναι οι δυο πλάγιοι μπακ, με τους Ματίγια και Μπάσα να αποτελούν το δίδυμο των κεντρικών μέσων. Οι Γκάμα, Γκαρσία και Ντιγκινί θα είναι οι τρεις μεσοεπιθετικοί, με τον Γιουνές στην κορυφή της επίθεσης.

Από την άλλη πλευρά, οι Βοιωτοί αναμένεται να παραταχθούν με τον Επασί στην εστία και τους Ζησόπουλο και Φαβάρο στο κέντρο της άμυνας. Οι Τσαμπούρης και Ντιόγκο θα είναι οι δυο πλάγιοι μπακ, με τους Μητρόπουλο και Όμο να αποτελούν το δίδυμο της μεσαίας γραμμής. Στην μεσοεπιθετική γραμμή θα ξεκινήσουν οι Σαβαντογκό, Ναγκί και Σουμπίνιο, ενώ στην κορυφή της επίθεσης θα αγωνιστεί ο Μαρκόφσκι.
Keywords
Τυχαία Θέματα