Ανανέωσαν το ραντεβού τους για τον Νοέμβριο

Η αποστολή της εθνικής Ελλάδος επέστρεψε στην Αθήνα τις πρώτες πρωινές ώρες της Δευτέρας και πλέον οι διεθνείς ανανέωσαν το ραντεβού τους για το τέλος Νοεμβρίου. Συγκεκριμένα, στις 30 Νοεμβρίου είναι προγραμματισμένος ο αγώνας με τη Γερμανία, ο οποίος αναμένεται να διεξαχθεί στην Πάτρα, ενώ στις 3 Δεκεμβρίου θα διεξαχθεί στο Βελιγράδι η αναμέτρηση με τη Σερβία. Οι δυο τελευταίες αναμετρήσεις της εθνικής στα προκριματικά θα διεξαχθούν τον Φεβρουάριο
και συγκεκριμένα στις 21 του μήνα κόντρα στη Γεωργία, εντός έδρας και στις 24 του ίδιου μήνα κόντρας τη Γερμανία, εκτός έδρας.

Στις τάξεις τη εθνικής επικρατεί ικανοποίηση μετά την εξασφάλιση της πρόκρισης στο παγκόσμιο κύπελλο και πλέον οι διεθνείς μπορούν να αφοσιωθούν στις υποχρεώσεις των συλλόγων τους, καθώς τα τελευταία τέσσερα ματς θα έχουν διαδικαστικό χαρακτήρα. Παρόλα αυτά, η «επίσημη αγαπημένη» θέλει νίκες στα συγκεκριμένα ματς, προκειμένου να τερματίσει στην πρώτη θέση του ομίλου και να αναρριχηθεί ψηλότερα στην κατάταξη της παγκόσμιας ομοσπονδίας.
Keywords
Τυχαία Θέματα