Και τώρα Μπέτις για τον Ολυμπακό

Ο Ολυμπιακός κατάφερε να πάρει έστω και δύσκολα τη νίκη (2-1) στην αναμέτρηση με τον Αστέρα Τρίπολης και πλέον στρέφει την προσοχή του στην πρεμιέρα του στους ομίλους του Europa League, με αντίπαλο την Μπέτις στο «Γ. Καραϊσκάκης». Οι «ερυθρόλευκοι» κρατούν τη νίκη από το ματς με τους Αρκάδες και από τη Δευτέρα ξεκινούν την προετοιμασία τους για το ματς με την ισπανική ομάδα, όπου θέλουν να πανηγυρίσουν μια ακόμα
νίκη.

Ο Πέδρο Μαρτίνς αναμένεται να προχωρήσει σε αλλαγές στο βασικό σχήμα των Πειραιωτών, σε μια προσπάθεια να φρεσκάρει την ενδεκάδα, εν όψει των δύσκολων και συνεχόμενων αγώνων σε Ελλάδα και Ευρώπη. Ο Πορτογάλος τεχνικός θα καταστρώσει τις προσεχείς ημέρες τα πλάνα του για το ματς με τους Ανδαλουσιανούς, στο οποίο η ομάδα του ψάχνει το πρώτο τρίποντο στον όμιλο, που θα τη βάλει σε θέση οδηγού, για την κατάληψη μιας θέσης, που οδηγεί στην επόμενη φάση της διοργάνωσης.

Για το συγκεκριμένο ματς δεν υπολογίζεται ο Γιάγια Τουρέ, ο οποίος δεν είναι ακόμα έτοιμος. Την Τετάρτη θα ανακοινωθεί και η αποστολή των Πειραιωτών για το συγκεκριμένο ματς, μετά την ολοκλήρωση της προετοιμασίας.
Keywords
Τυχαία Θέματα