Με στόχο την κορυφή

Ο ΠΑΟΚ υποδέχεται στην άδεια λόγω τιμωρίας Τούμπα, τον Ατρόμητο στον αγώνα που ολοκληρώνει το πρόγραμμα της ενδέκατης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League Σουρώτη (19:30 Novasports1HD). Οι γηπεδούχοι θέλουν μόνο τη νίκη, προκειμένου να πιάσουν την ΑΕΚ στην κορυφή της βαθμολογίας και να δείξουν πως ξεπέρασαν τα αγωνιστικά προβλήματα, που αντιμετώπισαν πριν τη διακοπή του πρωταθλήματος.


Ο Ραζβάν Λουτσέσκου δεν υπολογίζει για τη συγκεκριμένη αναμέτρηση στους τιμωρημένους Πέλκα, Σαμπράνο και Μπίσεσβαρ, καθώς επίσης και στους Μυστακίδη, Λεβέκ και Μαουρίσιο. Ο Ρουμάνος τεχνικός θέλει από τους παίκτες του μόνο τη νίκη στο συγκεκριμένο ματς, στην προσπάθεια που κάνουν οι «ασπρόμαυροι» για την κατάκτηση του εφετινού πρωταθλήματος.

Από την άλλη πλευρά, οι φιλοξενούμενοι γνωρίζουν πως σε περίπτωση που περάσουν νικηφόρα και από την Τούμπα, θα βρεθούν μόνοι πρώτοι στην κορυφή της βαθμολογίας. Παράλληλα θα έχουν περάσει νικηφόρα από τρεις έδρες διεκδικητών του τίτλου, καθώς ήδη έχουν νικήσει εκτός έδρας τους Ολυμπιακό και ΑΕΚ. Ο Ντάμιρ Κάναντι δεν υπολογίζει για το ματς της Τούμπας στους Χατζηισαΐα, Ουάρντα, Γιαννούλη, Μανούσο και Βασιλείου. Οι τρεις πρώτοι είναι δανεικοί από τον ΠΑΟΚ και με βάση τη συμφωνία των δυο ομάδων, δεν μπορούν να αγωνιστούν στο συγκεκριμένο ματς.
Keywords
Τυχαία Θέματα