Όπως με τη Μπαρτσελόνα στη Λισσαβόνα

Ο Ολυμπιακός θα αναχωρήσει τη Δευτέρα (18:00) για τη Λισσαβόνα, όπου την Τετάρτη θα αντιμετωπίσει την Σπόρτινγκ για την πέμπτη αγωνιστική των ομίλων του Champions League. Οι «ερυθρόλευκοι» θέλουν μόνο τη νίκη στη συγκεκριμένη αναμέτρηση, προκειμένου να αυξήσουν τις ελπίδες τους για την κατάληψη της τρίτης θέσης του ομίλου και να έχουν παράλληλα τη δυνατότητα να παίξουν την πρόκριση στην επόμενη φάση
της διοργάνωσης, στο τελευταίο ματς με τη Γιουβέντους στο «Γ. Καραϊσκάκης».

Ο Τάκης Λεμονής έχε αρχίσει να καταστρώνει τα πλάνα του για τη συγκεκριμένη αναμέτρηση και όλα δείχνουν πως θα στηριχθεί στη «συνταγή», που έδωσε την ισοπαλία στο ματς με την Μπαρτσελόνα στο «Γ. Καραϊσκάκης». Ο Έλληνας τεχνικός δεν υπολογίζει για το συγκεκριμένο ματς στους μη δηλωμένους Ανσαριφάρντ και Σισέ, ενώ τη Δευτέρα θα αποφασίσει για το αν συμπεριληφθούν στην αποστολή, οι Μπεν, Εμενίκε και Οφόε, οι οποίοι προέρχονται από τραυματισμό.

Από εκεί και πέρα, ο Έλληνας τεχνικός προσπάθησε την Κυριακή να τονώσει την ψυχολογία του Καρίμ Ανσαριφάρντ, μετά τις χαμένες ευκαιρίες του Ιρανού στο ματς με τον Λεβαδειακό. Σύμφωνα με δημοσιεύματα, ο Λεμονής τόνισε στον Ιρανό επιθετικό: «Έπαιξες πολύ καλά. Μη στεναχωριέσαι. Συνέχισε εσύ να παίζεις έτσι και θα έρθουν τα γκολ».
Keywords
Τυχαία Θέματα