Στροφή στον τελικό με τη Ριέκα

Η ΑΕΚ θέλει να αφήσει πίσω της την ισοπαλία με τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας και στρέφει την προσοχή της στην εντός έδρας αναμέτρηση με τη Ριέκα για το Europa League. Οι «κιτρινόμαυροι» φιλοξενούν την κροατική ομάδα την ερχόμενη Πέμπτη στο ΟΑΚΑ και θέλουν μόνο τη νίκη, ώστε να εξασφαλίσουν την πρόκριση, εφόσον η Αούστρια Βιέννης δεν κερδίσει μέσα στο Σαν Σίρο τη Μίλαν.

Ο
Μανόλο Χιμένεθ αναμένεται να ξεκινήσει να καταστρώνει τα πλάνα του για τον συγκεκριμένο αγώνα από τη Δευτέρα, χωρίς να υπολογίζει στους τραυματίες Γιόχανσον και Μάνταλο, καθώς επίσης και στον μη δηλωμένο Λαμπρόπουλο. Στη διάθεση του Ισπανού τεχνικού συγκριτικά με το ματς κόντρα στον Παναθηναϊκό θα τεθεί ο Αραούχο.

Από εκεί και πέρα, ικανοποίηση επικρατεί στις τάξεις της ΑΕΚ για την ισοπαλία κόντρα στους «πράσινους» και για τον τρόπο με τον οποίο ήρθε. Η Ένωση μπορεί να παραμείνει στην κορυφή της βαθμολογίας, μετά την ολοκλήρωση της ενδέκατης αγωνιστικής, εκτός και αν ο Ατρόμητος περάσει νικηφόρα και από την Τούμπα.
Keywords
Τυχαία Θέματα