Με σφραγίδα Μουστακίδη έρχεται ο νέος Εθνικός

Με φιλόδοξα σχέδια, ξένους με παρελθόν, παρόν και μέλλον και με κόουτς για μια ακόμη χρονιά, 7η συνεχόμενη, τον Σάκη Μουστακίδη ξεκίνησε την προετοιμασία του ο Εθνικός Αλεξανδρούπολης. Οι Εβρίτες αφού εξασφάλισαν την άδεια συμμετοχής τους στην Volleyleague έβαλαν μπροστά τις …μηχανές τους με στόχο να μείνουν το γρηγορότερο στην κατηγορία και να μπορέσουν να πλησιάσουν την πρώτη εξάδα.

Έτσι στην Αλεξανδρούπολη επέστρεψε μετά τη σεζόν 2015-16 ο Σέρβος κεντρικός
Πέταρ Τουράνιανιν ο οποίος μετά τον Φοίνικα αγωνίστηκε και στην Ιταλική Πάντοβα. Δωμάτιο στον Εθνικό ο Τουράνιανιν θα κάνει με τον συμπατριώτη του, Αλεξάντερ Γκμήτροβιτς, 25χρονο διαγώνιο (1.99 ύψος), που έρχεται με περγαμηνές από τον Ερυθρό Αστέρα. Βαλκάνιος θα είναι και ο νέος πασέρ του Εθνικού, Μαυροβούνιος Ράικο Στρούγκαρ.

Στα 23 του χρόνια με ύψος 1.93 ο πρώην πασαδόρος της κυπριακής Ολυμπιάς Φρενάρου παίζει στην Εθνική ομάδα της χώρας του μαζί με τον γνωστό μας από την θητεία του στη Νίκη Αιγινίου, Σίμο Ντάμποβιτς. Στα άκρα ο Εθνικός θα στηριχθεί στην υποδοχή του Δημήτρη Ριζόπουλο, ο οποίος ανανέωσε τη συνεργασία του ενώ τις επόμενες μέρες θα ανακοινωθεί και η απόκτηση Καναδού ακραίου. Στην ομάδα παρέμεινε ο λίμπερο Γρηγόρης Κοντοστάθης ενώ μετά από έναν χρόνο επέστρεψε ο κεντρκός Κάσσανδρος Στίγγας.
Keywords
Τυχαία Θέματα